ТОП 5 видео редактори за компютър

За да заснемете собственото си видео, имате нужда само от камера. Но в повечето случаи искаме нещо повече. Например, добавете надпис или поставете изображение във видеоклип. В тези случаи ще ни трябват така наречените видео редактори.

Кои редактори са подходящи за вас?

Тези хора, които вече са научили различните функции на редакторите, не се нуждаят от тези съвети. Въпреки това, за потребителите, които току-що са започнали да разбират този бизнес, трябва да знаете:

  • Вашият компютър трябва да отговаря на системните изисквания на помощната програма. Процесът на инсталиране е много „труден“ процес и изисква да имате подходящо устройство за това. Малко вероятно е да можете да работите нормално с всеки офис компютър.
  • Трябва да решите какво искате да направите. От време на време се отдайте на любителските комунални услуги или започнете професионално да се занимавате с монтаж.
  • На следващо място, трябва да изберете помощна програма, която има необходимата функционалност. Това включва различни формати, конвертиране, редактиране на аудио записи, специални ефекти и т.н.
  • Трябва да разберете, че професионалните редактори са платени. Помощните програми за любители могат и могат да бъдат безплатни, но те не могат да правят такова ниво на инсталация като професионалните.

Сега нека разгледаме няколко редактора:

Видео МОНТАЖ

Доста популярен редактор. Той има отличен и интуитивен интерфейс, богата функционална част за решаване на повечето проблеми. Можете лесно да го използвате, за да монтирате видеоклипа си с цветни преходи или субтитри. Помощната програма може също така да запише монтирано видео в повече от 30 формата.

Създател на филми за Windows

Този видео редактор дори не е необходимо дори да изтегля или купува. Windows Movie Maker вече е интегриран във вашата операционна система Windows. Тази помощна програма е предназначена за обикновени потребители с възможност за редактиране на видео файлове и създаване на презентации. Всеки потребител може да овладее това „Филмово студио“ и това е неговата силна страна.

Pinnacle videospin

Друг видео редактор, който е напълно безплатен. С него можете да правите прости видеоклипове, създадени от изрязани рамки и различни снимки. Има и възможност за редактиране на звук и огромен брой аудио и видео ефекти.

Movavi видео редактор

Също така доста добър редактор и има по-обширна функционалност в сравнение с Windows Movie Maker и Pinnacle VideoSpin. Съответно, за разширената функционалност трябва да разклоните. Точно така - този видео редактор не е безплатен.

SONY Vegas Pro

Сега стигнахме до професионалната инсталационна индустрия. Той има просто колосални възможности за обработка на видео и аудио записи. Това ще бъде най-добрият избор за професионалистите. Естествено, че се плаща. За такива умения, които притежава тази помощна програма, просто няма как да не поискате пари, но си заслужава.

Интересни Статии