ТОП 5 необичайни джаджи от Xiaomi

Марката Xiaomi не произвежда само смартфони, между другото, малко хора знаят за това, затова спешно ви разказваме за най-необичайните джаджи за дома и ежедневието от популярната китайска марка. Прочетете внимателно!

Джобен принтер

Такъв принтер е наистина полезно нещо, той ще помогне всеки момент. Устройството може да се похвали с качество на картината, както и възможността за възпроизвеждане на такива изображения под формата на gif. В допълнение към самия принтер ще ви трябва и специално приложение, което работи както на iOS, така и на Android.

Умен вентилатор

Това устройство се нарича умно, само защото имате възможност да го управлявате от смартфон. Просто изтеглете приложението, както в случая с джобен принтер, и там можем директно да регулираме скоростта на въртене, ъглите на въртене и много други.

Прахосмукачка робот

Сега Xiaomi също произвежда роботизирани прахосмукачки. Самото устройство е много полезно и ефективно, просто трябва да опитате. Освобождава се много време и пространство в апартамента. Разнообразие от функции няма да ви досадят, повече от 70 процента от потребителите го препоръчват!

Аквариум и овлажнител

Две различни устройства са свързани в едно интересно устройство. Рибите ви ще живеят в много красив аквариум, а вие ще дишате свеж и влажен въздух. Без увреждане на рибата или водата, това са напълно различни устройства, просто е свързано, за да се създаде уникален дизайн.

Умна ключалка за врати

Това устройство ще осигури безопасност и сигурност. Разширена система - проверка на пръстови отпечатъци с панел с пинов код. Никой и нищо няма да мине!

Интересни Статии