Ръководство за ковчег в ярост 2

Игнорирането на ковчезите в Rage 2 е лоша идея. Тези извънземни бункери съдържат най-добрите оръжия, които не могат да бъдат спечелени по друг начин. Също така вътре в тези библиотеки се съхраняват знания, които позволяват на героя да получава нови суперсили. Уменията на героя са толкова мощни, че напълно изоставят използването на пушка.

В началото на играта нуждата от ковчеги може да изглежда минимална, тъй като играчът вече е много лесен за справяне с повечето противници. Въпреки това, за да извлечете максимума от играта и да получите възможност за унищожаване на врагове от високо ниво, читателят трябва да следва представеното ръководство за намиране на ковчеги.

Ark Junkers Pass

Това хранилище се намира почти в центъра на извитите каньони. Точното местоположение е посочено на екрана от картата под формата на маркер.

Играчът трябва да пробие до металната конструкция. Докато се придвижвате към предвидената точка, често се срещат орди от бандити. Първото хранилище е доста слабо защитено, защото има за цел да въведе героя в мисии за намиране на съкровища.

Трябва да вземете навика да събирате всички розови сандъци, където се съхраняват капаците и контейнерите от ковчега. Това умение ще бъде полезно при преминаване на всички ковчези и техните части. Така количеството на получените ресурси ще се увеличи значително, както и ефективността от принудително посещение на гарата.

Наградата е способността „Хвърли“. В това наистина има полза; при близък бой той действа като по-силна и бърза атака. Добро умение за излизане от вражеската среда. Друга положителна черта на умението е, че унищожава бронята на враговете. По този начин е възможно да се унищожи Безсмъртната Покров много по-бързо.

Ковчег на треперещия хълм (хълм Quake)

Започвайки играта, това място е лесно да се пропусне. Всичко, защото Бетесда насочва героя към центъра на картата. Всъщност в същия криволичещ каньон има още един бункер, просто трябва да отидете от дясната страна на местоположението. Ковчегът е разположен в извисяваща се сграда в югоизточната част на Извитите каньони.

Особеността на мястото е, че то няма обичайната защита под формата на маса свирепи врагове. Наградата за толкова просто пътуване е способността Вихрушка. Умението позволява на героя едновременно да вдигне група врагове във въздуха и да ги подкопае. Трезорът също така съдържа пари и репутация.

Canyon Bay Ark

Конструкцията е разположена на локацията "Каньон Бей". Това е един от добре защитените ковчези, наистина има много врагове и те са далеч от най-слабите - 5 нива на трудност. Висока степен на защита е оправдана, тъй като вътре се намира доста ценно умение.

За да получите умението „Дефибрилация“, трябва да поставите ръката си в машината, веднага след това ще започне мини-игра. След завършването му героят получава възможност да възкреси себе си в случай на фатален удар в процеса на битка.

Ковчег на Големия разрив

Това е укрепено място, можете да влезете в него, ако тръгнете по южната пътека от „Изоставения път“. Можете да се придвижвате из рога на бандитите "Edge". От тази референтна точка вече може да се разбере, че толкова съкровища от бункера не могат да бъдат получени. Необходимо е да се подготвите за среща с армия от врагове.

Маркерът, обозначаващ ковчега, трябва да е на картата първо на играта. Състои се от няколко слоя метал с огромна врата. За да го отворите, трябва да заобиколите вратата отдясно и да унищожите група врагове отзад.

Входът към ковчега се отваря едва след унищожаването на всички бандити, които го пазят. След кратко проучване на вътрешната зона героят придобива умението Гравитон, той ви позволява да прескачате дълги разстояния, като същевременно оставате във въздуха за няколко секунди. Умението е полезно не само в битки, но и при проучване на трудни участъци от пустошта. Способността е една от най-важните в Rage 2.

Ковчег Спайк

За да намерите бункера, трябва да отидете направо вляво от ковчега, открит при Големия разлом. Тя може да бъде намерена и на запад от „Изоставения път“. Наблизо е мястото "Ехото на пазителите". В кратера има много врагове, но основният е гигантски пазач. За да го унищожите, трябва да стреляте по предмишниците (те имат подсветка) или да взривите противника с всякакви експлозивни оръжия. Останалите войски са унищожени по същия начин. Особено интересно е да ги настържете с помощта на Вихъра. Ниво на трудност - 6.

Веднага след изчистването на района, можете да отидете до ковчега и да придобиете способността да „Бариера“. Героят се научава да използва непроницаем енергиен щит. Той успешно защитава не само куршуми, но и експлозивни снаряди. Отличната способност да се защитавате от далечни атаки, ви позволява да се доближите до врага.

Ковчег на свода на Савана

Отварянето на хранилището ще изисква малко повече усилия, отколкото в миналото. Първо, бункерът се намира почти в ъгъла на картата близо до морето. Второ, за да отворите вратите, трябва предварително да се грижите за храната, за това трябва да посетите най-близките подстанции. Играчът ще трябва да прави дълги маршови хвърляния в дълбините на реакторите.

След като навлезете по-дълбоко в подстанцията, трябва да използвате способността за фокусиране, като по този начин премахнете залепените болтове. След това трябва да издухате 3 сини възли. Извършвайки подобни действия във всеки от двата реактора, можете да се върнете към входната врата, като този път тя не е заключена. Сега отвътре идват врагове, които тепърва ще бъдат победени.

Наградата е зареден енергиен пистолет. Натрупва енергия, докато стреляте, и колкото повече заряд, толкова по-големи щети на враговете. Само не я оставяйте да прегрява, като периодично я оставяте да се охлади и всичко ще бъде наред. Оръжието е лесно за овладяване, но е безценно да се унищожават орди врагове.

Пълен тръбен ковчег

Трезорът е разположен наблизо с розов небостъргач. Това е първият ковчег, който се намира във влажните зони на Секрето. Той има силна защита под формата на ожесточена охрана. Най-добрата тактика на победата е да убиеш по-малки същества, след което да поемеш главния „гост“. Един на друг не е много трудно да се унищожат оръжия или способности. Най-често се използва "вихър", за да го унищожи, което ви позволява да разгърнете врага и да получите достъп до уязвимости.

След победата можете да отидете до вратата на ковчега. След като са отворени, играчът може да намери спринтното умение вътре. Ускорението не е най-добрата способност в играта, всъщност ви позволява да преминете през Shift само малко по-бързо. Предвид огромния размер на пустошта, е неразумно да изследвате света дори с „спринт“ на „вашите двама“ Единственото достойно използване на умението е атака срещу противници в укрепления.

Суров катакомбен ковчег

Това е вторият и последен ковчег, също разположен в блатата на Secreto. Самият бункер привлича вниманието, докато се издига от масата на блатистите къщи и е охраняван от огромни тълпи противници. За да получите достъп до ковчега, просто трябва да почистите местоположението от главорезите.

Веднага след отключване на ковчега, играчът получава револвер на Fire Tornado. Това е достойно оръжие, куршумите му избухват. Можете да подпалите куршуми по всяко време с десния бутон на мишката, враговете изгарят живи.

Ковчегът на глобуса

Местоположението на ковчега не е трудно да се намери, особено поразително е при летене на жирокоптер на Икар. Между другото, летящо устройство ще помогне много при лова на ковчези, препоръчително е да го получите предварително. Ако има коптер, можете да кацнете директно върху ковчега и да хвърлите адски огън върху бандитите вътре в устата. Можете също така просто да отидете до дефилето и да го почистите с AOE умения.

Като награда героят получава умението „Удар от горе“. Името на способността говори само за себе си. Героят скача нагоре и нанася силен удар върху зоната под противниците, създавайки кинетична експлозия (взривна вълна), причинявайки също щети. В комбинация с двоен скок, умението става още по-мощно. Колкото по-висок скок на героя, толкова по-силни щети в района.

Суперсафен ковчег

Разположен близо до миналия ковчег, трябва да отидете на североизток от него и след няколко минути героят ще бъде на правилното място. Зеленият знак с големина на гигант няма да му позволи да мине покрай него. Вътре в героя чакат вълни от врагове. За да ги преминете по-бързо, можете да пускате противници от ниско ниво, концентрирайки всички сили върху основните злодеи.

След отключване на ковчега, в арсенала се появява интелигентна ракетна ракета - едно от най-полезните оръжия в играта. Позволява ви бързо да унищожите повечето босове, както и особено силни противници. Друг ракетен снаряд е полезен за победа над летящи врагове и конвои с висока огнева мощ.

Игла пада водопад

В лявата част на играча има дървета, а отдясно са разположени небостъргачи - това е местоположението на предпоследния ковчег. Той се намира в най-трудния регион по отношение на навигацията, така че е по-добре да използвате летящ дрон, така че търсенето ще бъде многократно по-бързо.

Веднага след посещението на обекта, вражеските кораби ще започнат да пускат войски в този район. Те трябва да бъдат унищожени, което ще ви позволи да получите забавно оръжие "GrabS Spotkushka". Това е гравитационна картечница, която ви позволява да привличате различни предмети помежду си. Можете да свържете врага с колата или обратно. Колкото по-голяма е теглото на обекта, толкова повече снимки трябва да бъдат направени, за да го свържете с друг обект.

Greenhaven Ark

Ето и последния ковчег, разположен в същите „Диви земи“, но вече в северния регион. Тук можете да срещнете най-голямата съпротива, играчът чака кибер дробилка - мини бос с легион от космически мутанти.

В края на репресията срещу врагове се отваря хипер-пистолет, той проблясва през враговете и нанася огромни щети. Тя може да се справи с двойка противници в един изстрел. Вярно, поради увеличената си мощност, пистолетът се нуждае от дълъг заряд.

Това е всичко, всички ковчези в Rage 2 са открити заедно с оръжията и уменията, скрити в тях. С изброените бонуси преминаването на всяка дори и най-трудна локация ще стане по-лесно и ефектно. Ако геймърът не отвори всички бункери, тогава можем да предположим, че той не е играл Rage 2.

Интересни Статии