Ръководство за химн: как бързо да спечелите монети и да преминете през крепости?

Монетите в Anthem са основната валута на играта, която ви позволява да купувате повечето елементи в играта. С голям портфейл персонажът може да купува козметични предмети и занаятчийски материали. Разработчиците подчертаха, че играчите ще купуват монети за истински пари. Друг начин е да печелите монети за изпълнение на някои задачи, но приходите от този източник не са твърде големи.

Начини за печелене на монети в играта

Има няколко начина за игра за получаване на монети:

  • Печалби от участие в масови събития са случайни събития, които се случват в целия свят на играта. Ако участвате в такива състезания всеки път, можете да съберете добро количество монети;
  • Система на Alliance (мултиплейър режим). Ако играете Anthem с приятелите си, имате възможност да печелите много повече монети, отколкото сами. Основното правило: колкото по-дълго играете с приятели, толкова повече монети ще печелите;

  • Участие в изпитвания. Anthem има тестова система, тя включва 3 цикъла: всеки ден, седмично или месечно. Ежедневните задачи са доста лесни за изпълнение за час игрово време. Седмичните тестове са много по-трудни, но и заплащани по-високо. Както може би се досещате, най-трудните, дългите и високо платените - месечни задачи.

В допълнение към горните методи, можете да получите монети за залавяне на крепости и изпълнение на легендарни договори.

Кратко ръководство за цитаделите

Крепостите са специални подземия със сложни приключения, предназначени за група от четирима играчи. За да ги отключите, трябва да завършите режима на историята предварително.

Веднага след завършване на режима на историята, ще трябва да намерите още трима играчи. Без тях не можете да започнете приключението. Преминаването на крепости е много печеливш бизнес, защото в замяна играчите получават оборудване на високо ниво. За да получите най-добрия плячка, трябва да преминете през най-трудните подземия.

Общо играта има 6 нива на трудност, които можете да изберете според вашите способности, ниво, клас на оръжие и оборудване. За да завършите успешно подземието е важно да поддържате комуникацията с членовете на екипа през цялото време и да прилагате навреме комбо, ultu.

Участвайте в събития и минавайте през крепости - това е правилният начин да се облечете бързо и да подобрите нивото си.

Интересни Статии