Ръководство за автоматично обновяване на PS Plus

PlayStation 4 конзолата измина дълъг път в модифицирането на своите игри и забавления. И по подразбиране включва автоматично подновяване на абонамента и трябва да платите за него. Но можете да намерите по-добра сделка за PlayStation Plus онлайн или искате да платите за абонамент с друга карта. В този случай трябва да деактивирате автоматичното актуализиране на PS Plus директно на PlayStation.

Можете да изключите автоматичните актуализации на PS PS на вашия PlayStation 4, като използвате стъпките по-долу.

  1. Отидете на настройките (икона на лентата с инструменти)
  2. Кликнете върху "Управление на акаунти".
  3. Кликнете върху „Информация за акаунта“. Понякога тази страница се зарежда много бавно.
  4. Превъртете надолу, за да изберете елемент на абонамент за PlayStation.
  5. Намерете абонамента си за PlayStation Plus Има бутони „Обновяване“ или „Деактивиране на автоматичната актуализация“.
  6. Поставете отметка в квадратчето, за да деактивирате автоматичните актуализации. Всичко е готово!

Деактивирайки автоматично обновяване, можете да намерите други онлайн оферти за PlayStation Plus, без да се притеснявате от факта, че абонаментната такса ще бъде начислена на вашата карта. Но трябва да помните, че автоматичното актуализиране ще бъде активирано всеки път, когато въвеждате нови данни на PS Plus карта! Просто повторете тези стъпки, за да го изключите отново ... или да го включите, ако промените мнението си. Можете също да деактивирате тази функция на уебсайта на PlayStation директно в секцията за управление на абонамента. Понякога потребителите забравят да изключат автоматичното подновяване на всеки абонамент. Но е по-добре да го изключите веднага след актуализиране или добавяне на PS Plus кода. PlayStation 4 ще ви изпрати известие, че абонаментът ви е изтекъл, независимо дали автоматично подновяване е активирано или не. Това трябва да се помни.

Малък съвет. Като потребител на PlayStation Plus можете да получите достъп до всички предимства от всяка PS4 конзола, в която сте влезли. Когато играете игри с приятелите си, бихте ли искали да преминете към мултиплейър онлайн игра? Просто влезте в системата и можете да използвате PlayStation Plus там.

Интересни Статии