Рейтинг на 7-те най-добри смартфона 2018-2019: най-добрият фотоапарат, бюджет и самостоятелни модели

Повечето хора вече имат смартфони; всеки работещ човек има средства за закупуване на смартфон. Дори хората на средна възраст и по-възрастните постепенно губят положение и започват да използват смартфони. Днес все по-малко хора купуват телефон изключително за разговори. В съвременния свят е трудно да се направи без добра камера, голямо количество памет, достъп до социални мрежи и др. Когато избирате нов смартфон, трябва да вземете предвид всички изисквания, възложени на тази импровизирана джаджа.

Какво да направите, защото почти всички смартфони имат камера, достъп до мрежата, възможност за инсталиране на SD карта? Можете да се объркате по време на избора. За да не се случи това, ще поставим всичко на мястото си, използвайки рейтинга на 7-те най-добри смартфона за 2018-2019 година. Той съдържа топ модели за качеството на изображенията, надеждността на монтажа и съотношението качество / цена.

Рейтинг на 7 най-добри смартфона 2018-2019

Естествено, в началото на списъка са някои от най-скъпите устройства. Те се различават по най-добрите характеристики, но това не е скъпо удоволствие. По-нататък в класацията има добри модели на достъпна цена.

IPHONE X

Смартфонът на Apple се търси по две причини: известна марка и отлично качество. Ако сравните смартфоните по отношение на производителност и дизайн, IPHONE X ще бъде победител. Смартфонът има всички топ функции, печели по мощност дори сред другите водещи. Той има 5, 8-инчов дисплей, уникален разпознаваем дизайн, двойна камера и функция за идентификация на лицето.

Не е необходимо да навлизате във всички характеристики на смартфон, но основните са представени в таблицата.

Технически спецификациистойност
тегло174 g
размери143, 6 × 70, 9 × 7, 7 мм
Капацитет на батерията2700 mAh
Устойчива памет64 до 256 GB
показ5.8 ”
камераДвоен 12MP модул
Предна камера7 мегапиксела

предимства:

 • Голям екран;
 • Възможност за избор на подходящо количество памет;
 • Висококачествена камера;
 • Има функция за портретно осветление;
 • Уникален дизайн.

недостатъци:

 • Висока цена;
 • Не най-високата точност на Face ID.

По отношение на качеството на сглобяване, мощността, камерата, разпознаваемостта и редица други характеристики, това е най-добрият модел за 2018 година. Въпреки не най-високите технически спецификации, неговата собствена операционна система ефективно изразходва ресурси. Благодарение на този пакет, iPhone X е най-производителното устройство. Камерата също е без похвала, с нея получавате ясна, богата, сочна снимка, която остава дори при условия на слаба осветеност.

Цената започва от 70 000 рубли и достига 100 хиляди рубли.

IPHONE X

ЗАБЕЛЕЖКА НА SAMSUNG GALAXY 9

Този модел не е по-нисък от iPhone X и се счита за най-добрият сред всички смартфони на Android. Превъзхожда аналозите във всички отношения. Той има широк екран с 6, 4 инча, оборудван с първокласно техническо оборудване. Уникалността на смартфона се крие в способността да се поддържа заряд за 3-5 дни. Камерата практически не отстъпва на предишния модел. Трудно е да се направи разлика между снимки, направени на Galaxy Note 9, и професионален фотоапарат.

Технически спецификациистойност
тегло201 g
размери161, 9 × 76, 4 × 8, 8 мм
Капацитет на батерията4000 mAh
Устойчива памет128 GB
показ6.4 ”
камера12 мегапиксела
Предна камера8 мегапиксела

предимства:

 • Прави добри снимки както на селфи камерата, така и на основната камера;
 • Голям запас от памет;
 • Разполага с процесор за 8 ядра;
 • Дълъг живот на батерията;
 • Гъвкавост на операционната система и безплатно за повечето приложения

Недостатъкът е високата цена на устройството.

Собствениците на Galaxy Note 9 напълно забравят за замръзването, изоставането или проблемите с производителността в приложенията. Всичко работи ясно и правилно. Камерата на смартфона ви позволява да правите първокласни снимки в различни режими. Записването на видеоклипове е удоволствие, всички детайли се чуват и виждат на тях.

Разходи: 70 000 рубли.

ЗАБЕЛЕЖКА НА SAMSUNG GALAXY 9

HUAWEI P20 PRO

Този смартфон показва, че разработчикът е възприел много функции от iPhone X. Моделът P20 PRO може да се счита за бюджетен аналог на смартфона на Apple. Той има подобрена камера от три модула и цветен, жив дизайн. Моделът се характеризира с възможността за дългосрочно задържане на заряда, работи до 3 дни без презареждане.

Технически спецификациистойност
тегло180 g
размери155 × 73, 9 × 7, 8 мм
Капацитет на батерията4000 mAh
Устойчива памет128 GB
показ6.1 ”
камера3 модула: 40 + 20 + 8 мегапиксела
Предна камера24 мегапиксела

предимства:

 • Работи без презареждане до 3 дни;
 • Добър, ясен звук;
 • Невероятни функции на камерата с обща резолюция от 68 мегапиксела за централния модул и 24 мегапиксела за предната камера;
 • Голям обем памет.

недостатъци:

 • Възможностите на камерата не се разкриват напълно поради недостатъци в софтуера.

Въпреки китайското производство на смартфона, той заема едно от първите места в класацията. В него има всичко, което съвременният човек може да пожелае. Определено няма за какво да съжалявате след покупката. Много хора предпочитат iPhone X само защото звучи по-готино. Като цяло има много функции, добра камера, отличен външен вид (много подобен на iPhone X). Единственото нещо, което смартфонът губи на основния си конкурент, е производителността. Вярно е, че по-ниската производителност е трудно забележима, защото всичко минава без изоставания и замръзва в най-добрите настройки.

Цена: 55 000 рубли.

HUAWEI P20 PRO

SAMSUNG GALAXY S9

Друг добър модел от Samsung, той също принадлежи към най-добрите смартфони на Android. Смартфонът е лесно разпознаваем по лъскавото си тяло. С лично запознаване с приспособлението той привлича вниманието на много нови и интересни разработки. Моделът е оборудван със същата известна камера, за която Samsung е обичан. Ергономичният 5.8-инчов дисплей също заслужава да се подчертае.

Технически спецификациистойност
тегло163 g
размери147, 7 × 68, 7 × 8, 5 мм
Капацитет на батерията3000 mAh
Устойчива памет64 GB
показ5.8 ”
камера12 мегапиксела
Предна камера8 мегапиксела

предимства:

 • Може да се таксува веднъж на 2 дни;
 • Прави ясни снимки и красиви видеоклипове;
 • Има всички нови функции;
 • Необичаен дизайн.

Недостатъците не можаха да се намерят.

Чудесен избор за тези, които харесват не твърде големи смартфони. Попада по-добре на ръка в сравнение с версията на Note и струва 10 000 рубли по-евтино. В същото време поддържа отличен монтаж, здравина и висока производителност. Прави добри снимки дори в тъмни помещения, качеството на камерата ме подтикна да купя този модел.

Цена: 60 хиляди рубли.

SAMSUNG GALAXY S9

GOOGLE PIXEL 2 XL

Със сигурност не най-оригиналният и уникален дизайн на този смартфон е покрит с прилични функции. По броя на програмите и качеството на работа със софтуера смартфонът е сред най-добрите модели. Той струва почти половината лидер на класацията, но в същото време разполага с отлична камера със софтуер от Google. Калъфът е изработен от пластмаса с гумено покритие, такъв смартфон пада по-рядко от аналозите.

Технически спецификациистойност
тегло175 g
размери157, 9 × 76, 7 × 7, 9 мм
Капацитет на батерията3520 mAh
Устойчива памет64 GB или 128 GB
показ6 ”
камера12 мегапиксела
Предна камера8 мегапиксела

предимства:

 • Първокласна камера;
 • Вътре е високоефективен процесор с 8 ядра;
 • Бърза скорост на работа;
 • Подържа такса от 2 дни.

недостатъци:

 • В случай на падане пластмасата често се счупва;
 • Прост дизайн, почти няма уникални моменти, чрез които смартфонът може да бъде разпознат от пръв поглед.

Малко са чували за този смартфон, но той заслужава внимание. Всички характеристики са на уверените 5 точки, макар и без плюс. Това е чудесен модел за тези, които ценят качеството и не са готови да преплащат за марката. Високото качество отразява и момента, в който почти всички положителни отзиви са онлайн на смартфона.

Цена: 42 хиляди рубли.

GOOGLE PIXEL 2 XL

ЧЕСТ 10

Новият смартфон привлича вниманието със специалното оцветяване на задния панел. Дизайнът е наистина модерен и модерен, поради което смартфонът е в търсенето сред младите хора. Основната разлика от предишните модели е ниската цена на приспособлението. Въпреки поскъпването на устройството, той има доста добра камера, която на практика не отстъпва на лидерите в списъка. Хардуерните характеристики са достатъчни за всички съществуващи игри, и нещо повече - тяхното стартиране при максимални настройки.

Технически спецификациистойност
тегло153 g
размери149, 6 × 71, 2 × 7, 7 мм
Капацитет на батерията3400 mAh
Устойчива памет128 GB
показ5.84 ”
камераДвоен модул: 16 и 24 мегапиксела
Предна камера8 мегапиксела

предимства:

 • Страхотна камера (особено за този ценови сегмент);
 • Много свободно пространство;
 • Интересен и красив дизайн;
 • Страхотно качество на изграждане.

недостатъци:

 • Използва енергия неефективно, с добра батерия, работи само 1, 5 дни.

Страхотна опция за приятна цена, която има висококачествена камера и висока производителност. Визуални недостатъци на снимките, направени от HONOR 10, не могат да бъдат намерени. Важно предимство е привлекателността и разпознаваемостта на модела.

Цена: 27 000 рубли.

ЧЕСТ 10

ONEPLUS 6

Друго сравнително бюджетно устройство (средна ценова позиция) с бърза скорост. Има всичко необходимо: мощен процесор, много RAM памет, добра сглобяване, подсветка и т.н. Трудно е да се копаеш в нещо, всичко е там и работи много добре.

Технически спецификациистойност
тегло177 g
размери155, 7 × 75, 4 × 7, 75 мм
Капацитет на батерията3300 mAh
Устойчива памет64 до 256 GB
показ6.28 ”
камераДвоен модул: 16 и 20 мегапиксела
Предна камера16 мегапиксела

предимства:

 • Висококачествена камера;
 • CPU за 8 ядра;
 • Много памет, има модели до 256 GB;
 • Има подсветка One-plus;
 • Приятен дизайн.

недостатъци:

 • Без включено безжично зареждане

Много памет, полезни приложения и добра камера, но какво още е необходимо от смартфон? Много купувачи не искат да вземат iPhone просто защото не искат да харчат 3 пъти повече за това, което може да се получи в ONEPLUS 6.

Цена: 29 хиляди рубли.

ONEPLUS 6

Таблица: сравнение на функциите на смартфона

Най-лесният начин е да направите избор според таблицата, където всички характеристики и цена на смартфоните са ясно видими.

моделТегло (g)Батерия (mAh)Съхранение (GB)Основна / предна камера, MPРазмер на дисплея (инча)Размери (мм)Цена (търкайте)
Apple iPhone X174271664/25612/75.8143, 6 x 70, 9 x 7, 770, 000
ЗАБЕЛЕЖКА НА SAMSUNG GALAXY 9128400012812/86.4161, 9 x 76, 4 x 8, 870, 000
HUAWEI P20 PRO180400012840; 20; 8/246.1155 x 73, 9 x 7, 855000
SAMSUNG GALAXY S916330006412/85.8147, 7 x 68, 7 x 8, 560000
GOOGLE PIXEL 2 XL175352064/12812/86.0157, 9 x 76, 7 x 7, 942000
Чест 10153340012816; 24/85.84149, 6 × 71, 2 × 7, 727000
ONEPLUS 6177330064/128/25616; 20/166.28155, 7 x 75, 4 x 7, 7529000

Най-добрият бюджет, самостоятелен смартфон и телефон с най-добрата камера

Отделно от предишния списък, заслужава да се отбележи най-добрите модели в отделните класове: бюджет, с най-добрата батерия и топ камера.

Бюджетен смартфон - XIAOMI REDMI NOTE 4X 32GB

Най-продаваният смартфон, в който има всички ключови качества на модерна джаджа. Най-добре съчетава цената с функционалността. Доста мощен смартфон с добра и стабилна обвивка ще бъде отличен избор с ограничен бюджет. Включва 32 GB памет и прави добри снимки с 13-мегапикселова камера. Има сензор за пръстови отпечатъци.

Цена: 9500 рубли.

XIAOMI REDMI ЗАБЕЛЕЖКА 4X

Смартфон с по-добра батерия - XIAOMI MI MAX 2 64GB

Това не е съвсем смартфон; модели с 6.44 ”дисплей обикновено се наричат ​​фаблети. Евтиният фаблет има прост, но хубав дизайн. Включва 64 GB памет и 12-мегапикселова камера. Капацитетът на батерията вече е 5300 mAh, което е доста. Разбира се, такъв голям монитор отнема повече енергия от своите колеги, така че животът на батерията не е много по-дълъг.

Цена: 14 000 рубли.

XIAOMI MI MAX 2

Смартфон с най-добрата камера - IPHONE XS

Най-новата разработка на Apple, която има камера от най-висок клас в света. В допълнение към подобряването на камерата, джаджата добави RAM (4 GB) и модерен процесор Apple A12 Bionic. Сега калъфът има заоблени ръбове, но леко удължени. Моделът подобри рамката и стъклото, трябва да има по-малко драскотини. Централната камера има 2 модула: с резолюция 12 мегапиксела бленда f / 1.8 и телеобектив 12 мегапиксела бленда f / 2.4

Цена: 97 000 рубли.

IPHONE XS

Интересни Статии