Как да отключите цялата предавка в Red Dead Redemption 2?

В Red Dead Redemption 2 всичко работи по определена схема и не става случайно. Познавайки алгоритмите, става по-лесно да се намери решение на съществуващите проблеми. В този случай е възможно бързо да се подобри цялото оборудване. По време на нормалното преминаване на играта, потребителят преминава през безполезни и необходими задачи. Често ни се налага да умираме поради ниското ниво на оборудване. Някъде неизбежно ще бъдат направени грешки.

Познавайки условията за отключване на следващото ниво оръжия, можете само да ги изпълните. Освен това ще бъде много по-лесно да се изпълнят всички задачи.

Какви са условията?

Има много фактори, които влияят върху вида на наличното оръжие. Сред основните фактори:

  • етап на изпълнение на сюжетните задачи;
  • преминаващи странични мисии;
  • Избор на умения на Артур

Освен че отговаряте на изискванията за отключване на оръжие, трябва да се погрижите за наличието на достатъчно количество средства. Все още се продава оборудване за долари.

Как да отключите ново оборудване?

За създаването на визуална илюстрация на изискванията за получаване на оръжие, благодарим на BKolonkadonk - това е потребител на Reddit. Всички данни са базирани на официална документация от разработчиците на игри.

Използването на таблицата е просто: трябва да намерите името на оборудването, да видите условията за получаването му и необходимата сума.

Изпълнявайки горните изисквания, можете бързо и лесно да вземете добро оръжие. Това ще помогне да завършите играта с удоволствие и за по-малко време.

Интересни Статии