Описание на всички мултиплейър режими Ace Combat 7

Ace Combat 7 позволява на играча да се потопи в света на въздушните битки. Поредицата игри Ace Combat винаги е била известна със своите динамични битки и страхотна графика. Битките с AI обаче никога няма да представят толкова незабравими и живи емоции, колкото съвместните битки с други играчи. За да не се отегчават, разработчиците са въвели няколко мултиплейър режима. Прочетете целия списък на мултиплейър режимите с техните описания. Носете пилотни очила, време да тръгвате, за да изора небето.

Ace Combat 7 - Battle Royale Mode

Battle Royale вече се превърна в традиционния режим за мултиплейър игри. Обикновено геймърите ще трябва да се бият с други играчи във все по-стесняваща се карта, а последният оцелял печели. В Ace Combat 7 не е нужно да се биете на стесняваща се платформа за оцеляване. Би било по-правилно да се обади на режим Deathmatch.

Същността на кралската битка е постоянна битка между 8 пилоти. Точките се присъждат за всяко убийство. Тяхното количество зависи от ефективността на конкретен пилот. Няма екипи, всеки за себе си. Победител е този, който успее да събере най-много точки. Колкото повече други играчи убие пилотът, толкова по-голяма е наградата за неговата „глава”. Заемайки водеща позиция по брой убийства, почти всички други самолети започват да ловуват за главата ви.

По този начин е много по-трудно да се поддържа лидерска позиция, а не само да я спечелите. Това позволи многократно да променя хода на битките и класациите.

Ace Combat 7 - Отборен режим

Teammatmatch на отбора е напълно идентичен боен роял режим, но битките се водят между отбори. Всички участници са разделени на два отбора, по 4 във всеки. Тук основната роля се играе не толкова от личната ефективност в битката, колкото от екипната работа.

Разбира се, разработчиците не премахнаха личните постижения на пилота. За всяка битка и в двата режима се дават звезди. Ако по време на редица игри е възможно да спечелите 3 звезди, в следващия мач ще има шанс да влезете в отбора на най-ефективните играчи. При тях шансовете за победа ще се увеличат значително, съответно и броят на спечелените точки ще се увеличи.

Настройка на самолет в мултиплейър режими

В режимите на игра с други потребители, Ace Combat 7 ви позволява да се откроявате, като променяте части от самолета. Ето много голям избор от персонализиране на самолети, можете да подобрите почти всичко: всякакви части на корпуса, оръжия и външен вид. След получаване на постижения в многопотребителски режими, се отварят изключителни настройки. Общо играта има над 100 различни части за самолети, 120 емблеми и 190 ранга.

Интересни Статии