Nioh: Пълна версия на сривовете; черен екран; параметрите не се променят - решаване на проблеми

Играта Nioh: Complete Edition най-накрая стигна до компютъра. Ако не сте знаели, тогава Nioh е игра Slasher от KOEI TECMO GAMES, пусната за PS4 през февруари и сега тя достигна до PC. Но както винаги се случва при стартиране, потребителите започнаха да срещат определени проблеми. Нека разгледаме известните в момента проблеми. Но първо, уверете се, че вашият компютър отговаря на минималните системни изисквания за играта.

Минимални системни изисквания:

  • ОС: Windows® 10 64bit, Windows® 8.1 64bit, Windows® 7 64bit
  • Процесор: Intel® Core ™ i5 3550 или по-нова версия
  • RAM: 6 GB RAM
  • Видеокарта: NVIDIA® GeForce® GTX 780 VRAM 3GB или по-висока AMD Radeon ™ R9 280 VRAM 3GB или по-висока
  • DirectX: Версия 11
  • Мрежа: широколентова интернет връзка
  • Дисково пространство: 80 GB
  • Звукова карта: 16-битов стерео, възможност за възпроизвеждане на 48KHz WAVE файлове

Ако сте сигурни, че вашият компютър отговаря на определените изисквания, тогава нека да преминем към обсъждане на проблемите, които може да срещнете при игра на Nioh.

Черен екран при стартиране.

Ако срещнете проблем с черен екран при стартиране на играта, опитайте се да изтеглите последната версия на Media Feature Pack за вашия компютър и опитайте да стартирате играта отново. Проблемът трябва да бъде решен.

Параметрите в играта не се променят.

Някои потребители забелязват невъзможността да променят опциите в играта (разделителна способност, режим на цял екран и т.н.). Това е вярно, настройките, променени директно в играта, не се запазват. Изходът от тази ситуация е да промените настройките в стартовия панел, преди да го стартирате. В този случай те ще бъдат спасени.

Играта се срива.

Ако срещнете проблем с катастрофата на играта, вижте дали сте инсталирали актуализация KB2670838 за Windows. Ако не, след това го изтеглете и инсталирайте и след това опитайте да стартирате играта отново. Проблемът трябва да бъде решен.

Надяваме се тази статия да ви помогне да решите проблеми с играта си.

Интересни Статии