Ние коригираме грешката с файла mfc110u.dll на компютъра

Различните неизправности в операционната система Windows вече не са новина за никого. Голямо разнообразие от софтуер може да конфликтира помежду си, вирусите могат да се „заселят” в системата и да възстановят реда си в нея, актуализации от Microsoft, вместо да поставят нещата в ред, внасят хаос и подобни проблеми.

Програмата не може да бъде стартирана, защото mfc110u.dll липсва на компютъра. Опитайте да преинсталирате програмата.

Причините за проблеми с този файл могат да бъдат много: вирусите модифицират mfc110u.dll или дори го изтриват, записът за този файл е повреден в резултат на някакъв инцидент в системата, можете да го изтриете, без дори да го забелязвате и така нататък.

Като цяло може да се случи много с файла mfc110u.dll, поради което всъщност програмата, която стартирате и играчката не може да стартира. Преди да започнем да обмисляме изтеглянето на mfc110u.dll и методите за коригиране на тази грешка, нека да разберем какъв е файлът, от който се нуждаете.

Както може би вече знаете от многобройни статии, mfc110u.dll е библиотека с динамични връзки, която може да се използва от огромно разнообразие от програми на вашия компютър. Самият файл е част от изпълнението на Microsoft Visual Studio C ++ 2012.

Сега, когато знаем откъде е дошъл този файл, нека разгледаме методите как да поправим тази доста неприятна ситуация, при която се появява грешка с този файл. Общо ще има два такива метода и те са най-ефективните за решаване на проблема.

  • Тъй като той е част от Microsoft Visual Studio C ++ 2012, тогава, както може би се досещате, трябва да изтеглите този пакет библиотеки от официалния уебсайт на Microsoft и да го инсталирате. Ето директна връзка към секцията за изтегляне на официалния уебсайт на Microsoft, за да не се лутате дълго време в търсенето.
  • И всъщност вторият метод, при който трябва да изтеглите mfc110u.dll. За целта отидете в самия край на тази статия и кликнете върху бутона „Изтегляне“. Нека разгледаме по-подробно този метод.

Как да инсталирате mfc110u.dll на компютър?

  • Поставете изтегления файл в коренните папки на операционната система: C \ Windows \ system32 и C \ Windows \ sysWOW64 . Ако сте собственик на 32-битова ОС, тогава трябва да поставите файла само в C \ Windows \ system32 .
  • След това натиснете Win + R и въведете regsvr32 mfc110u.dll в полето за търсене.

    След като регистрирате файла, проверете за грешка в системата. По правило след изпълнение на двата посочени метода грешката с този файл изчезва.

Изтеглете файл 4853 вече изтеглени

Интересни Статии