Методи за решаване на грешка 0x800705aa

Известие за грешка, в което присъства кодът 0x800705aa, може да се появи в много ситуации: копиране на файлове в работната мрежа, стартиране на уеб камера или актуализиране на драйвери. Има много причини за неуспеха, но като цяло грешка означава, че ОС по неизвестни причини не може да намери безплатни ресурси за завършване на операцията.

Как да поправите грешка 0x800705aa?

За да решите проблема си струва следните методи:

  1. Изчистете дневника на компонента Event Viewer . Понякога броят на записите в този дневник надвишава ограничението и тогава възниква грешка. Следният файл е подходящ за почистване. Изтеглете и отворете го като администратор. Конзолата ще се стартира и командите за изчистване на журнала на Event Viewer ще бъдат изпълнени.
  2. Почистете системното устройство . За да направите това, щракнете с десния бутон върху него, изберете "Properties" => "General" => "Disk Cleanup". В секцията „Изтриване на следното ...“ проверете всички редове, след което кликнете върху „Изчисти системата“ ... По-долу ОС ще анализира какъв точно е размерът на избраните типове файлове, след което отново ще потвърди изтриването.
  3. Уверете се, че целостта на системните файлове . За целта стартирайте командния ред с администраторски права и въведете заявката за sfc / scannow. След приключване на всички действия, които могат да отнемат повече от 15 минути, рестартирайте ОС.
  4. Проверете за драйвери на всички устройства . Отворете диспечера на устройства и вижте дали пред всяко оборудване има удивителен или въпросителен знак. Погледнете във всеки подраздел, особено по отношение на „Други устройства“. Ако има такова "аварийно" оборудване, тогава трябва да инсталирате драйвери на него, така че грешката 0x800705aa да изчезне.

Интересни Статии