Metal Gear Solid 5 Съвет: Къде да намерите кученце с диамант и как да го вземете със себе си

Инструкция стъпка по стъпка, която позволява на определен етап от преминаването на Metal Gear Solid 5 да намери кучето Diamont-Dog и да го вземе със себе си на мисии, използвайте неговите умения.

В тази кратка инструкция ще ви кажем как да получите куче Diamont-Dog като придружител и как да го вземете със себе си на мисия. Стойността му за вас ще се състои в това, че той има отличен аромат и доста развит усет, което означава, че ще може да служи като отличен помощник по време на някои мисии. Той е известен и с прякорите D-Dog, DD (Dee Dee) или Diamond Dog.

Това полувълк и полу-куче притежава отлични инстинкти и затова ще бъде възможно да го изпратите пред себе си за малки разузнавания, така че да издуши какво и как. Той може също да играе ролята на вашия защитник, да атакува враговете или ролята на примамка, лай, разсейващ вниманието, давайки ви по-голяма свобода на действие. За да използвате кучето напълно, трябва да изчакате, докато порасне, да установите контакт с него и да разработите специално оборудване за него в лабораторията.

Да го намерите е доста просто, но трябва да знаете къде да търсите. Веднага след хвърлянето на хайвера в третия, четвъртия и петия епизод, не стигайте далеч, проучете района в близост. Някъде там се крие. Щом се окажете достатъчно близо до него, той ще се разкрие, като започне да лае. Тъй като точното местоположение на хайвера може да се различава всеки път, опитайте се внимателно да проучите местоположението. И в трите от тези епизоди той присъства задължително. Възможно е също Ocelot да ви информира за местоположението на кученцето. Веднага щом кученцето е близо до вас, веднага го прикрепете към Фултън и го изпратете до майчината база. Веднага след приключване на мисията посетете базата.

След известно време кучето ще порасне и вие ще можете да го вземете на задачи и мисии, като постепенно ще установите разбиране и взаимоотношения с него.

Интересни Статии