Ловен водач в Red Dead Redemption 2: къде живеят животните?

Общо играта има над 200 представители на животинския свят. Всички те са разпръснати на картата и живеят в естествени за себе си условия. Например, крокодил може да се намери само на брега на езерото и то не в целия район, а само в югоизточната част.

Ловът е интересно занимание в Red Dead Redemption 2. Огромен избор на животни за лов и добри парични бонуси за него правят заниманието също завладяващо. Разбира се, в началото не можете да атакувате мечки, това е труден съперник дори за напомпания Артур. Но играчът е в състояние да ловува елени. С течение на времето ще възникне възможността да изтощавате и убивате големи, силни животни. Наградата за труповете и кожите им е значително по-голяма. Всичко трябва да се прави постепенно.

Къде и какви животни живеят?

Играч BKolonkadonk (активен член на Reddit) има достъп до официалните материали за играта. Rockstar Games ги доставя на своите партньори, а BKolonkadonk просто ги направи публично достояние. Документацията предоставя не само местообитания на животни, но и някои препоръки. Те ще помогнат да получите най-голяма печалба от лов.

Важен съвет е по-добре да се продават трупове на животни. Те струват повече, обаче, ще трябва да се използва кон, за да ги транспортира. Кожите също са добри приходи. Можете да видите стойността на кожата на определено животно чрез бинокъл. За да запазите кожата непокътната и да я направите по-скъпа, е по-добре да убиете животното в главата.

Интересни Статии