Кой е най-добрият начин да подготвите и прехвърлите спестяванията си от Ground Zeroes в Metal Gear Solid 5

Много скоро, на 1 септември, ще се появи дългоочаквания Metal Gear Solid 5 и геймърите ще могат да прехвърлят на него цялата информация за съществуващите спестявания от Ground Zeroes. Самото студио Konami не даде точен списък на това, което ще бъде прехвърлено на The Phantom Pain, но сега знаем, че геймърите ще могат да получат готови служители за Base, тайния костюм на Snake и шанс да стигнат отново до Omega Camp.

Преди това Hideo Kojima каза, че всички герои, които сте спасили от затвора в Ground Zeroes, автоматично ще бъдат на базата на материята като негови служители. Ето защо ви препоръчваме да се върнете в Ground Zeroes и да опитате отново да спасите тези, които може да сте пропуснали. Ето ръководство за търсене на тези затворници като част от конкретни мисии:

Приземни нули

7 души

Освен задължителното спасяване на Пас и Чико, разходка из камерите. Там ще намерите още четирима затворници. За да ги освободите, ще трябва да счупите ключалки. Недалеч от мястото, където започва мисията, се намира лагерът. Там се подготвя още един човек за екзекуция. Щом спестите Чико, веднага отидете там, в противен случай рискувате да нямате време и той ще бъде екзекутиран.

Елиминирайте заплахата от ренегат

4 души

И тук си струва да проверите килиите за присъствието на затворници в тях. Двама души могат да бъдат спасени от камерите чрез счупване на брави. Окото и пръстът също могат да оцелеят, ако не ги убият, но се транспортират с хеликоптер. За отряда те ще станат наистина полезни.

Rescue Operative (Intel Operative Rescue)

1 човек

Не забравяйте да изпълните тази мисия. Необходимо е да се осигури защита на агента и да се организира транспортирането му.

Тайната информация (класифицирано придобиване на Intel)

5 души

Сред местните всъщност са скрити двама служители, които работят зад вражески линии. Те могат да бъдат взети със себе си до базата. Една от тях е основната ви цел, ще имате снимката му със себе си. И вторият, плешив, във военна униформа, може лесно да се намери на мястото, където сте виждали Паз, или той може да бъде на патрул в околностите. В лагера на изток има трима заложници. Те също могат да бъдат освободени.

Унищожете противовъздушните помещения

4 души

Вижте затворите. В тях ще намерите трима души. Друго може да намерите на мястото, където сте видели Пас. Няма да е толкова лесно да ги запишете, но ще бъдете наградени с постижение за изпълнение на тази мисия.

Интересни Статии