Къде са и как да преминете през всички тайни мисии на Devil May Cry 5?

Devil May Cry 5 свърши много работа за повторно изпълнение на мисии. Играта поддържа класиране на нива на противници и има скрити мисии, които играчът може да пропусне за първи път. Някои мисии осигуряват достъп до тайни мисии. Всички секретни мисии са изброени в този материал.

Стартирането на скрити задачи е лесно, просто трябва да намерите точната точка. След завършването си Devil May Cry 5 ще даде сини топки като награда. С тяхна помощ има възможност за повишаване нивото на здравето. За да оформите пълна синя топка, са необходими 4 сини сфери.

Къде да търсите и как да отключите DMC5 тайни мисии?

Сега за всяка мисия по-подробно.

Мисия 1

Местоположение: Достъпът се отваря във втората мисия на историята. Намира се в хотел. Поради факта, че това е първата подобна мисия, играта ще ръководи играча по всякакъв начин. В крайна сметка геймърът вероятно ще стигне до тази мисия.

Проход: Това е най-простата тайна мисия. Единствената й задача е да премахне всички врагове. След като убие околните демони, мисията може да се счита за завършена.

Мисия 2

Местоположение: става достъпно в третата история на мисията. По време на преминаването трябва внимателно да проучите канализацията, в която се намира желаното стълбище. За да идентифицирате глифовете на тази тайна мисия, трябва да скочите надолу и да станете в центъра и след това да погледнете нагоре.

Проход: е доста трудна задача, която изисква да победи демоните от Червения Емпус. Това е мисия за известно време, трябва да имате време да убиете враговете, преди те да избягат. За да завършите задачата, си струва да използвате дяволските сили на Нерон, като ръчна ракета, в комбинация с заредени изстрели.

Мисия 3

Местоположение: намира се в Мисия 4.

Проход: за да изпълните задачата, която трябва да съберете абсолютно всички червени сфери. За да улесните това, трябва да придобиете умения за бързо бягане (Sprint V).

Мисия 4

Местоположение: играчът попада в мисията по време на преминаване на задача номер 5.

Проход: това е една от трудните мисии, тъй като задачата му е да побеждава враговете, без да пропуска нито един удар. Важно е да бъдете внимателни и винаги да сте нащрек, както и да предизвикате кошмара в битка възможно най-скоро.

Мисия 5

Местоположение: Достъпно по време на осмия исторически квест.

Упътване: Това е кошмар на платформата в най-чистия му вид. Трябва да сте много сръчни, за да стреляте по точки на улавяне и да пробивате от една точка в друга по такъв начин. Това може да отнеме доста време. Основната цел е да не докосвате земята.

Мисия 6

Местоположение: вътре в деветата мисия.

Проход: поради твърде ограниченото време, първият опит за изпълнение на мисията е доста труден. За да завършите успешно задачата, трябва да действате агресивно и да започнете с призива на Грифона, Сянката. След комбиниране на общи усилия убиването на врагове ще стане по-лесно.

Мисия 7

Местоположение: Достъпът се предоставя при изпълнение на десетата мисия.

Проход: е един от най-трудните тестове, защото трябва да ударите ножиците на смъртта в един изстрел. Повредите от всяко оръжие са забранени. Насочете се към слаби места и стреляйте. Задачата на играча е да атакува демона, така че той непременно да блокира ударите с ножица. С течение на времето и двете части на ножицата се унищожават. На главата се появява червен маркер за прицелване, остава само да убие противника с пистолет.

Мисия 8

Местоположение: 11 мисии.

Проход: задачата на играча е да поддържа ранга на стила на убие S. За да постигнете това, трябва да редувате техники и атаки от различни видове оръжия. Ако не можете да изпълните задачата, можете да включите автоматичното комбо (налично в настройките на DMC 5). Комбото се прекъсва, ако Данте пропусне поне едно попадение.

Мисия 9

Местоположение: в катакомбите на 12 мисии.

Проход: геймърът трябва да се задържи във въздуха за 15 секунди. Мотоциклетът Cavalry ще помогне за това. Докато сте във въздуха, трябва да атакувате противници.

Мисия 10

Местоположение: Мисия 14

Проход: трябва да достигнете целта, без да докосвате земята. Най-лесният начин да се задържите над земята е с умението Vee, което ви позволява да изкачите гърба на кошмара. Първо трябва да предизвикате кошмара, да скочите надолу и да задържите клавиша Spacebar по време на второто натискане. С помощта на грифина остава само да стигнете до Кошмара и да се качите на гърба му.

Мисия 11

Местоположение: в задание 15.

Проход: просто трябва да стигнете до целта. Плажът на Дяволския бряг „Клането“ ще помогне добре в това, тъй като мястото съдържа много такива протези. Играчът се интересува от функцията на извисяване с помощта на механична ръка. Можете да пуснете ръката си през колелото на мишката. С това нещо е много по-лесно да се преодолеят много стръмни склонове на картата.

Мисия 12

Местоположение: Достъпът се намира в 16 мисии.

Проход: основната задача е да събере достатъчен брой червени сфери. За целта убивайте врагове в S-стил. Най-доброто оръжие за изпълнение на задачата е Фауст. Когато убивате демони Фауст, повече топчета изпадат. Най-ефективният начин е да използвате напълно подобрен Faust, тогава няма да има проблеми с набор от необходимия брой топки.

Интересни Статии