Къде да намерите съкровище при пресичането на Бард в Red Dead Online?

Едно от най-интересните и печеливши дейности в Red Dead Online е търсене на съкровища. Системата за търсене на съкровища в RDO е много подобна на RDR 2 (историята версия на играта). Основната разлика е посочването не на местоположението на съкровището, а на местоположението. Ще трябва да търсим скрин със съкровища в целия окръг. За да намерите съкровището, първо трябва да намерите карта, указваща местоположението на съкровището. Ако отидете на посоченото място без карта, там няма да има съкровище.

В Red Dead Online има десетки карти на съкровища и съкровища, но една от първите карти, която хваща окото на играча, е именно съкровището в пресечната точка на барда. Картата на пресичане показва пресичането на Бард. Самият процес на търсене на съкровище е проверка на цялото местоположение в търсене на съкровище, но кръстопътът на областта е доста голям. Не е необходимо да прекарвате много време в търсене, обикновено съкровището се намира в една от трите точки.

Как да получите карта на съкровищата при пресичането на Бард?

Първото нещо, което трябва да получите тази карта. За щастие, тя е най-достъпната от всички и идва на пощата до всички играчи след получаване на ниво 10. Наградата може да бъде получена във вашия собствен лагер или в най-близката пощенска станция. Щом тя е в инвентара, струва си да отворите свитък. На картата площта на желаното производство веднага се подчертава в жълто.

Съкровищни ​​места

Когато картата е в ръка и се изучава, е време да отидете до заветното място. Стоейки на кръстовището, трябва да отидете да изучите следните точки, където често се намират сандъчета за бижута:

  • Преминете към „Ореловото око“ (по-точно на изображението). Местоположението е сравнително отворено, така че намирането на съкровище, ако е тук, не е трудно;

  • Точката е разположена от противоположната страна на областта, както може да се види на екрана по-долу. Когато се приближавате към съкровището, е по-добре да използвате умението „Орел поглед“;

  • Последната от намерените точки се намира на брега, до паднало дърво.

Това не са единствените места на съкровището, понякога се срещат и неочаквани парцели от плячка. Ако не успяхте да намерите съкровището на едно от местата, ще трябва да изучите цялото кръстовище и да слушате вибрацията. Колкото по-близо става съкровището, толкова повече вибрира джойстикът.

Какво съкровище?

Не по-малко интересно е съдържанието на съкровището. Той е стандартен и включва:

  • 112 долара;
  • 0, 65 златна лента;
  • 5 конвенционални щипки за пушки;
  • Еликсир „Отворено чудо“.

Съкровищата са чудесен начин да забогатеете в RDO, но за да започнете тяхното търсене, трябва да получите карта. Картите на съкровища често се срещат в инвентара на убитите командири на банди, разпръснати по картата.

Интересни Статии