Как да прехвърлите ферма в игри на Hay Day от iOS към Android (или обратно)

Единственият начин да прехвърлите фермата си в игри на Hay Day от вашето iOS устройство към Android (или обратно) е да използвате акаунта си във Facebook. За да направите това, имате нужда и от двете устройства (iOS и Android), които да бъдат на една ръка разстояние.

За да мигрирате вашата ферма, вашият iOS акаунт трябва да бъде свързан с правилния Facebook акаунт. На устройство с Android: отворете Hay Day и свържете фермата си с Facebook в настройките на играта, като кликнете върху бутона „Connect to Facebook“.

След това продължете както следва:

  1. Отворете приложението Facebook на устройството, на което се намира фермата, и се уверете, че сте влезли с помощта на акаунта си
  2. Стартирайте играта на устройството, където се намира фермата, щракнете върху „Настройки“ и се уверете, че фермата също е свързана
  3. Отворете приложението Facebook на устройството, на което искате да прехвърлите фермата, и се уверете, че сте влезли с помощта на акаунта, свързан с вашата ферма, на друго устройство
  4. Отворете настройките на устройството си и се уверете, че сте влезли тук с вашия акаунт
  5. Стартирайте играта на ново устройство и преминете през обучение, докато не можете да кликнете върху бутона „Настройки“ в играта.
  6. Сега докоснете Connect to Facebook и изберете акаунта във Facebook, към който е свързана необходимата ферма.

Ако използвате iOS устройство с iOS6 или по-нова версия, ще трябва да влезете във Facebook, като използвате акаунта си в настройките на устройството. Отворете настройките на устройството си и превъртете надолу, докато не намерите Facebook. Докоснете го, за да потвърдите, че сте влезли в акаунта си. Винаги проверявайте дали Hay Day е в списъка с приложения, които имат достъп до вашия акаунт, и дали играта е включена.

Ако искате да играете една и съща игра и на двете устройства (iOs и Android), тогава можете да направите това само ако фермата е била свързана с Facebook.

Интересни Статии