Как да поправите „Неуспешно стартиране на играта (неизвестна грешка)“ при стартиране на GTA 5?

GTA 5 беше пуснат преди няколко години на конзоли и само преди няколко години на PC, но играчите все още се интересуват от този проект и интересът им едва ли ще отшуми в близко бъдеще. И така, купихте GTA 5 на Steam, изтеглихте и го инсталирате. И сега вече стартирате играта и ... пред вас се появява доста познат сив прозорец на Steam, в който сте информирани за кратко, че „ Играта не е стартирала (неизвестна грешка)“.

Естествено, отивате във форума, за да потърсите различни решения на текущата ситуация, но не откривате нищо, тъй като има много малко отговори на тази заявка в мрежата. И така, решението на проблема се крие точно пред вас, но вие просто го погледнахте. Просто трябва да разгледаме системните изисквания на GTA 5, в която има една линия, която ни интересува:

ОС: Windows 10 64-битов, Windows 8.1 64-битов, Windows 8 64-битов, Windows 7 64-битов

Вероятно сте се опитали да стартирате GTA 5 на 32-битова операционна система, което всъщност доведе до грешка. GTA 5 не може да се стартира на 32-битова ОС. От това следва само едно решение на ситуацията - инсталирането на 64-битова операционна система.

Интересни Статии