Как да поправите грешката в AdobeGCClient.exe?

AdobeGCClient.exe е изпълним файл, който проверява лиценза на софтуера Adobe, включен в Creative Cloud. Грешка с файла AdobeGCClient.exe е един от проблемите, които могат да се появят при стартиране на операционната система Windows или когато стартирате някои програми на Adobe.

Вероятно може да зададете въпрос: защо изобщо се появява тази грешка, ако само програмата Adobe, от която се нуждаех наскоро стартирана и работи нормално? Виждате грешка с файла AdobeGCClient.exe поради факта, че наскоро, най-вероятно, програмата Adobe, инсталирана във вашата система, е актуализирана. Най-новите актуализации на софтуера на Adobe разчитат на библиотеките на Microsoft Visual Studio C ++ Redistributable Package.

Как да поправите системна грешка с AdobeGCClient.exe?

Инсталирайте Microsoft Visual Studio C ++ 2015

Понякога, когато възникне тази грешка, можете да видите съобщение, че програмата не може да бъде стартирана, тъй като компютърът няма библиотеката MSVCP140.dll (или каквато и да е друга нейна промяна). Тази библиотека може да бъде намерена в Microsoft Visual Studio C ++ 2015.

На тази основа, за да разрешите системната грешка със системния файл AdobeGCClient.exe, просто трябва да инсталирате VS C ++ 2015 библиотеки във вашата операционна система. Можете лесно да изтеглите пакета за преразпределяне с тези библиотеки на официалния уебсайт на Microsoft. Така че не се лутате из търсене в Интернет, ето връзката за изтегляне:

  • //www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=53840

Инсталирането на тези библиотеки е невероятно просто: отидете на сайта, изтеглете пакета за преразпределяне, стартирайте инсталацията и следвайте инструкциите на екрана. Ето колко е просто. Веднага след като приключите с инсталирането на VS C ++ 2015 библиотеките, опитайте да стартирате програмата Adobe, която ви трябва, и проверете дали се появява грешка. С голяма вероятност успяхте да го премахнете.

Преименуване на файла AdobeGCClient.exe

Ако по някаква причина не се получи, за да поправите грешката с този файл, като инсталирате VS C ++ 2015 библиотеките на вашия компютър, тогава можете да опитате един трик: преименувайте файла AdobeGCClient.exe. Правейки това, на теория можете да се отървете от грешка с него.

Отидете в главната папка, където се намира файлът AdobeGCClient.exe, и го преименувайте на AdobeGCClient.old. Запазете промяната в името на файла и се опитайте да стартирате необходимата програма Adobe. Някои потребители твърдят, че това действие им помогнало да се отърват от постоянно възникваща грешка.

Интересни Статии