Как да поправите грешката на Fortnite AS-1041?

Играчите на Fortnite понякога срещат грешка с AS-1041 при влизане в стартовия панел на Epic Games. Обикновено играчът се опитва да преинсталира играта, да стартира стартовия панел като администратор, да го преинсталира и много повече - нищо не работи. И така, каква е причината за грешката AS-1041 в стартера на Epic Games?

Всъщност това е невероятно просто: имаше проблеми от страна на самите Epic Games. Точно така, проблемът не е с вашата игра, стартер или компютър, а с EG сървърите. Всичко, което остава да направите в тази ситуация, е да изчакате и от време на време да проверявате състоянието на системите за Epic Games, използвайки тази връзка.

Ако обаче състоянието на системите за Epic Games е нормално и все още се спънете в грешка, опитайте следния списък от стъпки:

  • Добавете стартовата програма Epic Games към антивирусни изключения;
  • рестартирайте Wi-Fi рутера;
  • създайте пряк път за стартиране и добавете стойността „-http = wininet“ (разделена с интервал и без кавички) в полето „Object“, за да използвате прокси сървър;

Ако грешката AS-1041 в стартовия панел на EG е причинена не от проблеми от страна на Epic Games, тогава горните решения могат да ви помогнат при решаването на проблема.

Интересни Статии