Как да поправите грешката DirectX в The Walking Dead: New Frontier?

Много играчи се наслаждават на новите приключения на Клементин в света на апокалипсиса на зомбита The Walking Dead: New Frontier от няколко дни. Някои обаче не успяват поради постоянната и, честно казано, невероятно досадната грешка в DirectX. Ако сега погледнете форума на Steam, ще видите, че огромен брой теми, създадени там, са DirectX Error. Освен това една пета от всички теми във форума са DirectX Грешка.

Не бива обаче да се притеснявате, тъй като смелите потребители вече успяха да намерят решение и това няма да ви отнеме много време. Нека да го разгледаме.

Поправете грешка DirectX в The Walking Dead: New Frontier

Забележка: Заслужава да се спомене, че това решение работи само на Windows 7 и Windows Server 2008 R2. Собствениците на Windows 10 също страдат от грешка в DirectX, но засега нищо не може да се направи. Те ще трябва да изчакат официалната лепенка от разработчика, която не трябва да отнема много време.

  • За да започнете, трябва да изтеглите актуализацията за операционната система - KB976932. Инсталирайте го.
  • След това изтеглете KB2670838 и също го инсталирайте.
  • След направените манипулации с актуализациите, рестартираме компютъра.

Това е всичко. Поне това решение помогна на половината играчи. Ако не успяхте да се отървете от грешката DirectX в The Walking Dead: New Frontier, тогава ще трябва да изчакате пластира от разработчиците.

Освен това, ако знаете някакъв метод на работа за този проблем, моля, споделете го в коментарите под тази статия.

Интересни Статии