Как да поправите грешка 0xe8000013 при активиране на iPhone?

Някои нещастни потребители на Apple продукти са се сблъскали с грешка 0xe8000013. Тази грешка възникна след пускането на операционната система iOS 11, предназначена за много „ябълкови“ мобилни устройства. Тя може да възникне в най-неподходящите моменти за потребителя: когато устройството е активирано, с пълно нулиране, при възстановяване чрез резервно копие, когато iOS 11 е инсталиран на устройство от минали поколения.

Когато активирате устройството си чрез iTunes, на екрана на вашия компютър или мак може да се появи следното съобщение:

iPhone „iPhone“ не можа да бъде активиран, защото се появи неизвестна грешка (0xe8000013). Моля, опитайте отново по-късно.

Разбира се, когато се опитате да възстановите устройството, например, след сблъсък със същата грешка, ще видите следното съобщение:

Неуспешно възстановяване на iPhone "iPhone". Възникна неизвестна грешка (0xe8000013).

Като цяло много неприятна ситуация, възникнала по някаква причина. Особено странно е да видите тази грешка на привидно нов, например, iPhone или iPad. И така, каква е причината? За съжаление причината е доста неприятна - и определено няма да ви хареса.

Защо се повдига грешка 0xe8000013?

Така че в повечето случаи грешка 0xe8000013 възниква на устройства, които са преминали неофициален процес на възстановяване. Да, има официално възстановяване на устройства, върнати от потребителите по една или друга причина. По време на това възстановяване устройството получава нов сериен номер и IMEI номер, след което данните се въвеждат в базата данни на Apple, след което могат да се активират отново.

По време на неофициалното възстановяване тези данни не се променят, в резултат на което активирането на iPhone или iPad става невъзможно. Грешка 0xe8000013 е точно същото и е показател за този проблем. За съжаление в момента просто няма решение за тази грешка. Също така си струва да се отбележи, че има доста интересни слухове, че самата Apple стои зад грешката 0xe8000013: по този начин разработчиците на ябълкова електроника се опитват да се отърват от неофициално възстановените устройства. Препоръчваме ви да се свържете с мястото на продажба, на което сте закупили устройството за допълнителна консултация.

Интересни Статии