Как да поправите грешка 0xC0070643 при инсталиране на AVG антивирус?

Тази грешка възниква при опит за инсталиране или деинсталиране на AVG антивирус. Съобщението за грешка директно ни показва, че този проблем очевидно е в инсталатора. 0xC0070643 също има навика да се показва не само при горните условия, но и при инсталиране и премахване на различни помощни програми чрез контролния панел. Нека разгледаме няколко метода за решаване на този проблем.

Метод №1 с помощта на инструмента за премахване

Антивирусните комунални услуги днес са невероятно сложни системи със своите деинсталатори. AVG също има подобна система за премахване, наречена Removal Tool.

В повечето случаи можете безопасно да премахнете антивирусната програма чрез Контролния панел. Въпреки това, често всички файлове или данни за него остават в операционната система.

Тук помощната програма от AVG - Инструмент за премахване ще ви помогне. Той е невероятно лесен за използване, така че не трябва да възникват проблеми.

Метод № 2 Използване на редактора на системния регистър

Ако все още не можете да се отървете от грешката 0xC0070643 с помощта на антивирусната програма, тогава ще използваме редактора на системния регистър . Следвайте тези стъпки:

  • Натиснете клавишната комбинация Win + R и въведете командата regedit.
  • Преминете през HKEY_LOCAL_MACHINE / Софтуер / AVG и изтрийте последната папка.
  • След това рестартирайте системата.

След всичко по-горе, грешката 0xC0070643 вече не бива да ви липсва.

Интересни Статии