Как да коригирате NAND Flash не е открит?

В днешната статия ще анализираме грешката на NAND Flash не беше открита, което е доста сериозен проблем за всеки собственик на смартфон, базиран на операционната система Android. Не е толкова лесно да се срещне тази грешка: това съобщение се появява по време на мигането на устройството, по време на тестване на паметта.

Обикновено, когато потребителите разберат, че смартфонът им не може да зареди нормално операционната система, те се опитват да я мигат и също извършват проверка на паметта (или прибягват до проверка на паметта след инсталиране на фърмуера). Тогава те се натъкват на грешката, която NAND Flash не е открита.

Преведено на руски език, съобщението за грешка се превежда като "флаш паметта на NAND не е открита." Причините за тази грешка могат да бъдат следните:

  • физическо увреждане на NAND паметта на смартфона;
  • неуспешен опит за инсталиране на фърмуер;
  • остарял софтуер за мигане;
  • Смартфонът е защитен от софтуерни промени.

Решение за грешка на NAND Flash не е открито

Няма толкова много решения на този проблем: проверка на NAND-паметта, проверка на инсталиран фърмуер и смяна на помощната програма за мигане. Първият е почти невъзможно да се направи у дома, затова препоръчваме да отидете със смартфона си до най-близкия сервизен център и да разчитате на местни момчета. Може би наскоро сте зарязали смартфона си, в резултат на което паметта му е била повредена.

Въпреки това, ако паметта се оказа в идеален ред, вероятно проблемът се крие в инсталираната версия на мигащия или в софтуера, който се опитвате да го инсталирате. Опитайте се да намерите коя друга версия на фърмуера и го инсталирайте. Освен всичко друго, уверете се, че следвате инструкциите, приложени с фърмуера. Ако това не помогне, тогава използвайте различна програма, за да промените отново вашия смартфон. Всеки друг ще направи - използвайте търсачката и съвети от други потребители. При нормално функционираща памет, една от тях трябва да ви помогне да се отървете от грешката на NAND Flash не беше открита.

Интересни Статии