Как да коригираме замръзване, сривове, грешки, проблеми с FPS, звук и езици в Assassin's Creed Syndicate

Cread Syndicate на Assassin най-накрая стана достъпен за компютър, след като потребителите на почти месец конзоли имат възможността да се насладят на тази нова част от франчайза. Версията за компютър обаче, както обикновено е, не е стабилна и потребителите във форумите съобщават, че виждат замразяване, сривове, грешки, проблеми с FPS, звук и езици в играта Assassin's Creed Syndicate. За да можете да разрешите тези проблеми, ние събрахме за вас най-често срещаните проблеми и техните решения в едно цяло.

Как да коригираме замръзване, сривове, грешки, проблеми с FPS, звук и езици в Assassin's Creed Syndicate

Какво трябва да направя, ако Assassin's Creed Syndicate има нисък FPS (кадър в секунда)?

Дори ако системата ви има сравнително високи технически спецификации, може да срещнете проблеми със скоростта и гладкостта на кадъра в Assassin's Creed Syndicate. За да отстраните този проблем, опитайте да намалите графичните настройки от максимум една стъпка по-долу и да рестартирате играта.

Какво става, ако някои елементи не се покажат в Assassin's Creed Syndicate?

За да коригирате тази грешка, отидете на контролния панел на вашия графичен адаптер и деактивирайте мулти-кадровата технология за разглаждане (MFAA). Запазете промените и рестартирайте ръководството.

Какво ще стане, ако след стартирането на играта Assassin's Creed Syndicate не излезе извън екрана за добре дошли?

Най-често този проблем се появява за потребителите на Windows 10, но дори и версията на вашата операционна система, ако срещнете такъв проблем в играта, опитайте да инсталирате отново играта и посочете системния дял на вашия твърд диск като местоназначение (най-често това е диск C), Този проблем се наблюдава в няколко версии на играта от Ubisoft и най-често се елиминира по този начин. Ето защо си струва да се опита в случая с Синдиката на Assassin's Creed.

Какво трябва да направя, ако игра Assassin's Creed Syndicate срещне грешка при преминаване на конфронтацията?

В момента единственото решение на проблема е да рестартирате играта или да стартирате конкретна мисия.

Какво трябва да направя, ако играта Assassin's Creed Syndicate се срине или съобщи за спешно изключване на процеса ACS.exe?

 • Стартирайте помощната програма Uplay с права на администратор.
 • Деактивирайте добавката Uplay в настройките на помощната програма Uplay.

Какво става, ако играта Assassin's Creed Syndicate се срине в различни точки на пасажа?

Ако след прилагане на описаните по-горе решения, Assassin's Creed Syndicate играта продължава да се срива или спешно да се изключва без видима причина, трябва да опитате някои от методите от списъка по-долу.

 • Деактивирайте активния режим на вашия антивирусен софтуер, тъй като може да блокира работата на някои компоненти на играта или да претовари системата, което може да доведе до сривове на Assassin's Creed Syndicate.
 • Отворете менюто Start, изберете Run, въведете msconfig и натиснете Enter. В прозореца, който се отваря, изберете раздела Startup. Премахнете отметката от всички изброени елементи, рестартирайте системата и опитайте да стартирате играта отново.
 • Затворете или деактивирайте всеки софтуер, предназначен за овърклок на системата, подобряване на производителността, подобряване на производителността или записване на изображения на екрана (Fraps, MSI AfterBurner, Gigabyte OC Guru, Shadowplay, ...). След това рестартирайте играта. По честота на оплакванията тези приложения са най-честите причини за проблеми при преминаване на Assassin’s Creed Syndicate. Някои компоненти на такива програми могат да са в конфликт с играта или да претоварват системата.
 • Отидете в папката на играта Assassin's Creed Syndicate и инсталирайте допълнителния софтуер, съдържащ се в нея. По-специално, DirectX и Visual C ++ файлове.
 • Уверете се, че .Net Framework 3.5 и 4.0 са инсталирани на вашата система. Ако те не са в системата, можете да ги изтеглите от официалния уебсайт на Microsoft.
 • Ако сте използвали изкуствен овърклок на компонентите на вашата система и след това върнахте стойностите към фабричните, най-вероятно ще трябва също да нулирате BIOS и едва след това да опитате да стартирате системата и да стартирате играта Assassin's Creed Syndicate.
 • Ако контролният панел на вашата видеокарта има персонализирани стойности за резолюция на дисплея или честота на опресняване на рамката, трябва да ги нулирате до стандартни стойности. Освен това, ако на вашата система са инсталирани помощни програми Nvidia Surround или AMD EyeFinity, трябва да ги деактивирате и да изключите всички допълнителни монитори, които са свързани към вашата система.
 • Деактивирайте SLI / Crossfire във вашата система.
 • Пуснете играта от името на администратора. Ако играта е инсталирана от магазина на Steam, трябва да попълните приложението Steam и да го стартирате от името на администратора.
 • Деактивирайте добавката за Uplay и гласовия чат в настройките на помощната програма Uplay.
 • Ако никой от горните методи не даде желания резултат, опитайте да създадете нов акаунт в Windows, дайте му права на администратор и започнете играта от този нов акаунт.

Какво трябва да направя, ако трябва да променя езика в Assassin’s Creed Syndicate?

 • Намерете и изтеглете аудио файлове на езика, от който се нуждаете. Имената на файловете трябва да изглеждат по следния начин: sounds_eng.pck, sounds_eng_install_1.pck и т.н.
 • Преместете ги в директорията Sounddata в основната папка на играта.
 • В основната папка на играта преименувайте файла localization.lang в orig.lang.
 • Преместете изтегления файл localization.lang в главната директория и го преименувайте на multi.lang.
 • Създайте .bat файл, включително следните редове:

копирайте „orig.lang“ localization.lang

обадете се на ACS.exe

ping 1.1.1.1 -n 1 -w 3000> nul

копирайте „multi.lang“ localization.lang

 • Стартирайте Steam и Uplay.
 • Стартирайте играта, като използвате прилепния файл, който сте създали.

Какво трябва да направя, ако Assassin's Creed Syndicate докладва за липсващи DLL файлове?

По време на първото стартиране на Assassin’s Creed Syndicate системата може да съобщи за липсата на DLL файлове, например user32.DLL или nvd3dumx.DLL. За да отстраните този проблем, трябва да проверите целостта на файловете с игри, като използвате специална опция в менюто на Steam или Uplay приложението. Освен това, за да коригирате тази грешка, може да е полезно преинсталирането на DirectX файлове или специален софтуер, предназначен да търси DLL файлове, липсващи от системата.

Какво става, ако играта Assassin's Creed Syndicate влиза в конфликт с профила на Asseto Corsa?

Очевидно, поради името на основния изпълним файл на играта (ACS.exe), има конфликт с Asseto Corsa.

Отворете инспектора на Nvidia, намерете профила на Asseto Corsa и изтрийте файла acs.exe от него. След това отидете в папката на играта Assassin's Creed Syndicate, изтрийте я ръчно и изтеглете с помощта на приложението Steam, като проверите целостта на файловете на играта.

Какво трябва да направя, ако имам проблеми със звука, докато играя Assassin’s Creed Syndicate ?

Ако по време на преминаването на играта не чуете никакви звуци във видеоклиповете и скрийнсейвърите, най-вероятно деактивирането на съраунд функцията в системните настройки ще ви помогне. След това нулирайте играта и я рестартирайте.

В тази статия сме събрали само доказани и работещи решения за най-често срещаните грешки на Assassin's Creed Syndicate. Ако знаете алтернативни методи на работа, опишете ги в коментарите. Също така ни уведомете, ако не можете да намерите конкретния си проблем в списъка по-долу. Опишете проблема си и пълната конфигурация на вашата система. Ще се опитаме да намерим ефективно решение и да ви разкажем за него в следващите статии на сайта.

Интересни Статии