Как да коригираме сривове на Windward, грешки, фризове, мишка, управление, курсор, лилаво знаме

Както във всяка сравнително нова игра на компютър, в Windward има много различни грешки и грешки. В това ръководство, как да коригирате фризове и други грешки на Windward, изброихме десет често срещани проблема с играта. Въпреки това, както обикновено, преди да започнете да търсите проблема си, препоръчваме внимателно да прочетете минималните системни изисквания в Windward, да актуализирате драйверите на видеокартата и да инсталирате софтуера, необходим за комфортна игра, по-специално DirectX и Microsoft Visual C ++.

Как да коригираме различни грешки, сривове, фризове Windward:

1. Решение: Отпътуване към Вятър

Ако срещнете сривове в Windward, след това отворете файла, разположен тук: Windward_Data / output_log.txt и тук: Документи / Windward / Debug / wwlog.txt файлове. Тези текстови файлове трябва да посочват причината за грешката.

В повечето случаи сривовете в Windward се лекуват чрез изтегляне на най-новия пластир. Ако това не помогне, можете да опишете проблема си в специална тема в Steam: //steamcommunity.com/app/326410/discussions - те ще ви помогнат с решението.

2. Показалецът на мишката е заседнал в центъра на екрана в Windward - как да се поправи

Появява се грешка с показалеца на мишката, заседнал в центъра на екрана в Windward, ако играта не може да разпознае конектора, където е поставена мишката. За да се отървете от това, уверете се, че използвате само един вход за свързване на мишката.

3. Трудно се ориентирате по картата с WASD клавиши в Windward: решение

Ако срещнете проблем с ключ WASD в Windward, изтеглете най-новата актуализация или използвайте опцията за избор на екран на екрана, когато стартирате играта. В този случай можете да преназначите клавишите WASD.

4. Черен екран / Crash Windward: Как да се поправи

Ако видите черен екран пред себе си в Windward или игра се срине, актуализирайте драйверите на видеокартата. Също така препоръчваме да деактивирате Crossfire, ако е активиран.

5. Откриване на злонамерени файлове при стартиране на Windward през браузър

Вашият браузър може да счита сайта с Windward за злонамерен и да го блокира. Това може да се случи, защото някои злонамерени програми се опитват да използват този сайт за получаване на IP адреси. Ако срещнете този проблем, опитайте се да намерите други начини за получаване на IP.

6. Как да решим проблема с наслагване / дублиране на потребителския интерфейс в Windward

Проблемът с дублирането или наслагването на изображението на потребителския интерфейс на Windward е доста често срещан сред играчите. Уви, няма друго решение освен да актуализирате играта до най-новата версия. Ако играта вече е актуализирана, но проблемът не е изчезнал, препоръчваме ви да изчакате, докато разработчиците пуснат поправката.

7. Вихърът виси по време на зареждане на мултиплейъра и в играта: решение

Ако Windward се забави, докато зареждате мултиплейъра и по време на самата игра, трябва да проверите дали вашият компютър отговаря на минималните системни изисквания. Ако по този въпрос всичко е наред, тогава можете да премахнете проблемната област. За да направите това, трябва да направите следното:

  • В играта натиснете "/" и отворете чата
  • Въведете командата / изтрийте

Всички играчи от сървъра ще бъдат изтрити, но ще могат да се присъединят отново. Можете да намерите още команди за администратора на сървъра тук.

8. Спининг кораби в пристанището на Windward

Корабите във Windward могат да започнат да се въртят в кръг, поради това може да бъде доста трудно да напуснете пристанището. Това се случва, защото имаха дупка. В този случай по-добре продължете да се движите.

9. Заключете и превъртайте курсора в Windward: решение

Заключването и превъртането на курсора в Windward се случва поради факта, че повече от едно устройство е свързано към конектора на мишката. Опитайте да изключите джойстика и всичко трябва да се получи.

10. Вятърът се срива поради лилаво / лилаво знаме

Пурпурен флаг бъг в Windward е често срещан по време на разработването на играта. Сега с излизането на Windward е доста рядко, но все пак се среща. За съжаление, никой от играчите не е намерил ясно решение на проблема, така че ако сте един от тези, които често изпитват сривове, изчакайте кръпка или актуализирайте играта до най-новата версия, ако продължите да играете на старата версия на Windward.

Интересни Статии