Как да коригираме сривове, грешки, нисък FPS, изоставания в Batman: The Telltale Series?

Батман: Серията Telltale представя нова визия за известните комикси на Вселената, която ще бъде представена в епизоди. Първият епизод е излязъл на 3 август и вече предизвика много грешки сред играчите по целия свят. В тази статия представяме всички работещи и добре познати решения на грешки, проблеми с FPS и много други в играта Batman: The Telltale Series.

Батман: Серията Telltale се срива при стартиране

Препоръчваме да актуализирате драйверите за видеокарти до последната версия. За голям брой отзиви именно актуализацията на драйверите помогна на мнозина да отстранят проблеми с катастрофи в играта Batman: The Telltale Series.

Как да поправим Батман - коварната серия спря да работи?

На първо място, в случай на този проблем се опитайте да изчистите грешки в системния регистър, някои файлове с боклуци, използващи CCleaner. Можете да го изтеглите от официалния сайт и след пълно сканиране на вашата система. След сканиране ще разрешите всички грешки в системния регистър.

Как да коригираме ниските проблеми с FPS в серията Batman: The Telltale?

  1. Натиснете клавишите Win + R и въведете командата MSConfig на реда.
  2. В прозореца, който се показва, в общия раздел, трябва да поставите отметка до полето „Използване на оригиналната конфигурация за изтегляне“.
  3. Щракнете върху бутона Приложи и рестартирайте компютъра.

Интересни Статии