Как да изтриете страница в Odnoklassniki?

Съвременните хора не могат да си представят живота си без социални мрежи. Съучениците са една от най-популярните руски социални мрежи, услугите на които се използват от десетки милиони потребители дневно. Понякога възниква ситуация, когато потребителите на Odnoklassniki трябва да изтрият страницата си.

Подобна необходимост може да възникне по различни причини и това е личен въпрос за всеки човек. Въпреки това, щом някои потребители се опитват да изтрият страницата си, тогава те имат някои проблеми и трудности. В днешния малък, но изключително информативен материал, ще ви кажем какво трябва да направите, за да премахнете страницата в Odnoklassniki.

Изтриване на страница в Odnoklassniki

Изтриването на лична страница в Odnoklassniki е малко по-различно от изтриването на страница, да речем, във Vkontakte: там трябва да направите няколко кликвания в настройките на страницата. В Odnoklassniki е необходимо да се направят няколко други стъпки. За да изтриете страницата си, изпълнете следните серии стъпки:

  1. следвайте линка //ok.ru
  2. въведете под личните си данни;
  3. щракнете върху връзката „Правила“, която се намира в долната част на страницата;
  4. отидете до дъното на страницата „Правила“ и кликнете върху връзката „Отказ от услуги“;
  5. посочваме причината за изтриването на страницата ви в Odnoklassniki и се запознаваме с последствията от премахването й (може би ще промените мнението си)
  6. въведете паролата от страницата в съответното поле;
  7. кликнете върху бутона „Изтриване“.

Това е всичко, което беше необходимо да се направи, за да се изтрие лична страница в Odnoklassniki. За някои от вас процесът на премахване може да изглежда доста объркващ, но горните инструкции определено трябва да помогнат. Преди да приключим, трябва да отбележим някои неприятни подробности: по-рано свързаният мобилен номер и имейл не могат да бъдат използвани за регистриране на нова страница за цели три месеца .

Интересни Статии