Изтеглете версията на кръпка 1.0.944.2 за GTA 5 на компютър

Така дойде редът на осемнадесетата версия на кръпка 1.0.944.2 за GTA 5 на компютъра. Както винаги, пластирът ще внесе в GTA 5 и GTA Online голям брой подобрения и поправки. Плюс това, заедно с този пластир, има и добавка за импортиране / експортиране за GTA Online.

В добавката „Внос / износ“ бяха добавени огромен брой проби от нови превозни средства. Но най-важната иновация е нов бизнес, в който можете да печелите прилични пари, като отвличате и продавате скъпи коли. Нищо сложно - отвличаме автомобил, който харесвате, и го караме до транспортен склад.

Също така ще бъде добавена дългоочакваната възможност да промените външния вид на вашия герой. Сега няма да мислите постоянно, че вашият герой не изглежда така, както бихте искали. Такава метаморфоза ще ви струва 100 000 долара, което по стандартите на GTA Online в момента не е толкова много.

Плюс това ще бъдат добавени купища от всякакъв вид дрехи, маски и различни неща за магазини.

Как да инсталирате патч версия 1.0.944.2 за Grand Theft Auto V

  1. На първо място, трябва да инсталирате кръпка 1.0.944.2
  2. След това актуализирайте стартера до версия 1.0.944.2
  3. Поставете папките „mpimportexport“ и „patchday13ng“ в папката \ update \ x64 \ dlcpacks \.
  4. Копирайте файла „update.rpf“ в папката \ update \ и заменете старата версия с нея.

Това беше всичко, което трябваше да се направи. Можете спокойно да стартирате GTA 5 и да играете както обикновено. Ако имате някакви проблеми, просто премахнете „mpimportexport“ и „patchday13ng“.

Изтеглете версията на кръпка 1.0.944.2 за GTA 5 на компютър 1739 вече изтеглени

Интересни Статии