Изтеглете msvcr70.dll

Сблъскахте се с друг проблем в операционната система Windows под формата на грешка с файла msvcr70.dll . Въпреки това, не си струва да се притеснявате, тъй като няма да е трудно да го поправите. Вероятно обаче вече сте чували, че трябва да изтеглите msvcr70.dll, за да го поправите. Това е едно решение. Но няма да бързаме. Нека първо разгледаме какво представлява този файл.

Msvcr70.dll е библиотека с динамични връзки, функционалността на която може да се използва от много различни помощни програми във вашата система и те могат да правят това едновременно. Самият файл е компонент на време на изпълнение, като например Visual Studio .NET 2002.

Сега да преминем към самия проблем, поради който msvcr70.dll липсва . Съобщението за грешка може да съдържа следния текст, който всъщност може да даде доста добър намек:

Програмата не може да бъде стартирана, защото msvcr70.dll липсва на компютъра. Опитайте да преинсталирате програмата.

Този текст по грешка може вече да ни каже какъв е проблемът. Програмата, която стартирахте, се опита да се свърже с нужната за вас библиотека msvcr70.dll, но не можа да получи достъп до нея.

Защо тогава програмата, която стартирахте, не успя да използва нужната библиотека по предназначение? Има няколко причини за този резултат. Нека накратко да ги разгледаме:

  • На първо място, не може да се изключи в настоящата ситуация. Можете просто да изтриете този файл със собствените си ръце и дори да не го забележите.
  • Вашият антивирус или защитна стена на Windows може да прояви интерес към този файл и го блокира. Антивирусът в екстремни случаи дори може да го премахне, тъй като подозира злонамерен компонент за системата.
  • Различни вируси или зловреден софтуер могат да повлияят негативно на файла, необходим за стартиране на програмата. Най-лошият вариант е, че са го изтрили.
  • Използвайки същите описани по-горе „гости“, записите в системния регистър на Windows, а именно записите msvcr70.dll, бяха повредени.

Това не са всички причини, но най-често срещаните. И така, как да поправите липсващата грешка msvcr70.dll ? Всичко е доста просто и можете да направите това, като използвате два прости метода:

  • Изтеглете от официалния уебсайт на Microsoft Visual Studio .NET (2002), който ще съдържа желания файл.
  • Изтеглете msvcr70.dll от тази страница и я инсталирайте сами. Това е, което сега ще анализираме.

Как да инсталирате msvcr70.dll на компютър?

  • Изтеглете желания файл на вашия компютър.
  • Поставете го в системните директории C \ Windows \ system32 и C \ Windows \ sysWOW64
  • Натиснете комбинацията Win + R и напишете msvcr70.dll в реда regsvr32 .
  • Проверете за грешки. Можете също да опитате да поставите файла в папка на програма или игра.

Интересни Статии