Изтеглете Minecraft Pocket Edition за Android

Minecraft Pocket Edition е версията на Android за любимия пясъчник с пикселна графика. Разработчиците направиха всичко необходимо Minecraft да се появи на Android и да не е по-нисък от настолната версия на играта. Тук все още са достъпни редица режими на игра, от оцеляване до творчески. Можете или да сте в постоянна борба за оцеляване, или да покажете творчески качества, изграждайки свой уникален свят.

Какво да прави в играта - всеки решава сам, защото Minecraft Pocket Edition е симулатор на живот. Тук можете да вземете воюващата страна и да станете „цар на планината“ или да се развиете без много насилие. Има избор между режим на един играч и мултиплейър, който е достъпен чрез Wi-Fi.

Дизайн и звуци

На пръв поглед графиките са много вълнуващи, спомнете си годините на 8-битовите платформи. Много скоро тази графика изглежда неразделна част от играта, създава усещане, че не би могло да бъде иначе. Самият герой и всичко около него се състои изключително от блокове - големи квадратчета. От тях може да бъде изградена почти всяка структура на най-сложните форми. Някои играчи вече са влезли в Книгата на рекордите на Гинес, като са изградили градове в реалния свят с мащаб от 1 до 1 в играта.

Атмосферата на играта добавя звук. Той е доста реалистичен и помага да се потопите в играта с главата си. Разработчиците решиха да не променят звуците от пълната версия на играта, така че тук няма специални саундтраци. Но има добре развити звуци от всички движения.

Как да управлявам?

Системата за управление също е адаптирана към реалностите на мобилните телефони. Сензорният екран ви позволява удобно да контролирате героя. Вляво е джойстикът, отговорен за посоката на движението на героя, а отдясно е бутонът за действие. За да разглеждате, трябва да преместите пръста си по екрана, можете да инсталирате устройството от менюто и след това да изберете подходящото място. За да унищожите обект, просто задръжте пръста си върху него дълго време.

Къде да вземем играта?

Ние разполагаме с абсолютно безплатно най-новата версия на Minecraft Pocket Edition APK. Той може да бъде изтеглен под формата на apk-файл, който след стартиране инициализира и инсталира играта в системата. Поради минималните системни изисквания всеки собственик на смартфон с Android 4.1 или по-нова версия ще може да го играе. Поради адаптирането на играта за Android, Minecraft винаги е с човек, независимо дали е в транспорт или кафене за бързо хранене.

Изтеглете Minecraft Pocket Edition APK 54 вече са изтеглени

Интересни Статии