Изтеглете fmodex.dll

Така че сте се сблъскали с друга системна грешка, която казва, че файлът fmodex.dll липсва и вие, разбира се, веднага започнахте да търсите желания файл. Въпреки това, преди да започнете да се опитвате да направите нещо с това в системата си, ви предлагаме да се запознаете с произхода на този файл .

За начало си струва да споменем, че fmodex.dll е динамично свързана библиотека, която няколко програми могат да използват веднага. Самият файл е част от мултиплатформена библиотека, която може да възпроизвежда музикални файлове в различни формати. В повечето случаи тази технология се използва в много видеоигри.

Очевидно играта, която стартирате, изисква тази библиотека да работи с някакъв вид аудио, но не можете да получите достъп до този DLL файл, поради което можете да наблюдавате грешка със следното съобщение в нея:

Това приложение не се стартира, тъй като fmodex.dll не бе намерен. Преинсталирането на приложението може да отстрани този проблем.

Точката за въвеждане на процедура @ @ @ не намерена в DLL fmodex.dll.

Какви са причините за проблеми с fmodex.dll ? Просто има огромен брой от тях и можете да ги изброите безкрайно, но това е съвсем различна посока от темата на статията.

Ще се справим директно с проблема, тъй като той се решава доста бързо и лесно. За да се отървете от такъв "разцепване" като fmodex.dll грешка, можете да извършите куп действия, но ние ще разгледаме няколко от най-ефективните методи.

Първият метод и един от най-логичните включва инсталиране на FMOD Studio, в което ще се намира желаният елемент. Просто следвайте тази връзка към уебсайта на този софтуер, изтеглете и го инсталирайте. След като завършите инсталирането на FMOD Studio, опитайте да започнете играта отново с грешка.

Ако инсталирането на FMOD Studio не помогна за коригиране на ситуацията, тогава можете да опитате да инсталирате отново играта, тъй като fmodex.dll обикновено идва с нея. Можете също да опитате да изтеглите играта от друг ресурс, тъй като има възможност, тогава просто се опитвате да стартирате първоначално повредената версия.

Ако преинсталирането не помогна, можете да опитате да инсталирате fmodex.dll директно на вашия собствен компютър, или по-скоро в основната папка на играта, тъй като това понякога помага. Нека разгледаме по-подробно този метод.

Как да инсталирате fmodex.dll на компютър?

  • Изтеглете fmodex.dll от връзката, която ще ви предоставим в самия край на тази статия.
  • Копирайте го в папката на играта и се опитайте да я стартирате. Ако грешката fmodex.dll все още присъства, тогава можете да опитате да регистрирате този файл в системата. За целта направете следното:
    • Натиснете Win + R и въведете regsvr32 fmodex.dll в празен ред за търсене.
  • Опитайте да въведете отново неуспешната игра отново.

Интересни Статии