Избор на най-добрия Bluetooth високоговорител: TOP 7 рейтинг, спецификации, ревюта

Музиката ни съпътства през целия живот и затова искам да слушам любимите си парчета сред природата, на поход, в басейн или по време на колело. За да постигнете такива цели, можете да закупите безжичен високоговорител, който няма да зависи от връзката към електричеството и наличието на интернет. Можете лесно да вземете такова устройство със себе си на пътуване и то ще зарадва цялата ви компания с любимата си музика с добър звук. В статията по-долу ще говорим за седемте най-добри устройства, техните характеристики, плюсове, минуси, ще представим някои ревюта и ще ви кажем какво да обърнете внимание при избора си.

Рейтинг ТОП 7 най-добри Bluetooth говорители

Седемте най-добри високоговорители са представени от следните модели:

 • Едификатор MP200;
 • GINZZU GM-880B;
 • Canton Musicbox S;
 • DreamWave RockStar;
 • Huawei AM08 Swan;
 • JBL Boombox Squad;
 • Philips BT110C / 00 PixelPop.

Нека разгледаме всяка колона по-подробно.

Едификатор MP200

Компактната колона е представена в различни ярки цветове и е покрита със силиконов калъф, а допълнителната защита срещу влага ви позволява да вземете колоната със себе си, без да се притеснявате, че устройството ви ще се намокри и ще спре да работи. Поради размерите си, колоната може лесно да се побере дори в чанта и няма да усетите допълнителното тегло.

Мощност W5.5
Високоговорители, бр1
Защита от влагае там
Капацитет на батерията, mA / h2200
Работа, час12
Тегло g280
показне
Bluetooth4.1

Цена: 1 800 - 2 350 rub.

Bluetooth високоговорител Edifier MP200

Goodies

 • дълго работно време без презареждане (12 часа);
 • наличието на вграден микрофон;
 • възможност за получаване на обаждания.

минуси

 • липса на корпус с подсветка.

Един приятел даде колона за рождения си ден и сега не минава дори ден, за да не я използвам. Компактен, лек и жив говорител допълва моя стил. Туризмът и пътят към университета и обратно са много по-интересни по-ярки. Звукът е достатъчно силен, а музиката се чува доста добре. Спокойно мога да препоръчам устройството за покупка.

GINZZU GM-880B

Миниатюрно (5, 3 × 5, 8 × 5, 8 см) и леко (само 109 г) устройство с обща мощност 3 вата ви позволява да се наслаждавате на отличния звук на любимата си музика във всяка ситуация и навсякъде, защото устройството дори може да се побере в джоба ви. LED подсветката, поддържаща звука на музика, ще допълни атмосферата и ще допълни настроението ви със специални цветове.

Bluetooth3.0
Мощност W3
Високоговорители, бр1
Защита от влагалипсва
Капацитет на батерията, mA / h300
Работа, час3
Тегло g109
показлипсва

Цена: 350 - 670 рубли.

Bluetooth високоговорител GINZZU GM-880B

Goodies

 • осветление на тялото;
 • ниско тегло на устройството (109 g);
 • наличието на радио.

минуси

 • няма защита от влага на калъфа.

Често карам колело, а музикалният съпровод прави колоезденето по-емоционално. Карането в слушалките не е безопасно, затова си взех такъв евтин модел, който напълно ме устройва. Качеството на звука е прилично, времето за работа без допълнително зареждане е достатъчно за една разходка. Много съм доволен от покупката и я препоръчвам за покупка.

Canton musicbox s

Елегантният и изискан модул има издръжлив алуминиев калъф. Мощен и съраунд звук се постига благодарение на наличието на стерео система. Благодарение на технологията на опростена регистрация, високоговорителят бързо се свързва с устройство, което може да се играе не само от смартфон - всяка джаджа, която поддържа функцията bluetooth.

Високоговорители, бр1
Мощност W60
Капацитет на батерията, mA / h1 800
Защита от влагане
Тегло g2 100
Работа, час10
Bluetooth3.0
показне

Ценови етикет: 18 700 - 20 200 рубли.

Bluetooth тонколона на Canton Musicbox S

Goodies

 • наличието на стерео система;
 • NFC стандарт
 • Лесна функция за сдвояване за бързо свързване на устройството.

минуси

 • няма дисплей

Устройството е в състояние да произвежда най-добрия звук сред Bluetooth високоговорителите. Такъв нисък бас, заедно с високите честоти, не е в състояние да осигури друг говорител. Стерео системата дава специално усещане при слушане, което понякога не може да се постигне дори със слушалки. Единственото неудобство в теглото, но това не е проблем, ако искате да се насладите на любимата си музика с високо качество.

DreamWave RockStar

Високоговорителят е истинска стерео система, която е направена в устойчив калъф, защитен от прах, вода и шок, а голяма батерия ви позволява да се наслаждавате на музика в продължение на 12 часа. Благодарение на специалната технология можете да зареждате и вашия смартфон. Високата мощност от 80 вата ще ви позволи да използвате устройството дори с шумови смущения, например в природата, без да изпитвате дискомфорт, докато слушате музика.

Bluetooth4.0 + EDR
показлипсва
Тегло g12200
Работа, час12
Размер на батерията, mA / h26000
Защита от влагае там
Високоговорители, бр1
Мощност W80

Цена: 42 700 - 46 999 rub.

DreamWave RockStar Bluetooth високоговорител

Goodies

 • голям капацитет на батерията (26 000 mA / h);
 • възможност за използване като Power Bank;
 • защита от удар, вода и прах.

минуси

 • голямо тегло (12, 2 кг.).

Радва с бърза безжична връзка и надеждна защита на корпуса. Устройството беше закупено за изпълненията на нашия екип и от първия път те бяха възхитени от него. Можете да свържете много различни инструменти към колоната, да възпроизвеждате Bluetooth музика и също така да свържете микрофон. Звукът е страхотен. Целият ни екип е много доволен от придобиването и колоната сега ни придружава на всички изпълнения.

Лебед Huawei AM08

Преносимият високоговорител може лесно да се побере дори в най-малката чанта и органично ще изглежда в стаята или в колата. Устройството е с овална форма и няма изпъкнали части или бутони поради контрол от сензори, което прави дизайна по-привлекателен и стилен. Мощността на високоговорителя е 1, 8 вата, което осигурява удобно слушане на музика дори на улицата, ако носите високоговорителя в ръка.

Защита от влагане
Капацитет на батерията, mA / h700
Мощност W1.8
Високоговорители, бр1
показне
Bluetooth3.0
Работа, час5
Тегло g250

Разходи: 880 - 1, 270 рубли.

Bluetooth високоговорител Huawei AM08 Swan

Goodies

 • вграден микрофон;
 • сензорно управление;
 • малък размер (83x83x80 мм).

минуси

 • липса на защита от влага.

Купих колона като подарък за момиче на любителя на музиката. Тя беше много щастлива от устройството, веднага се свърза с него от телефона и сега постоянно слуша музика само през високоговорителя. След дълго време на употреба тя дава само положителни отзиви и не престава да благодари за подаръка. Скоро ще си купя същото за себе си, защото е много компактен, лек и удобен, но в същото време доста силен и възпроизвежда добре всички честоти.

Отряд JBL Boombox

Говорителят е оборудван с два достатъчно мощни високоговорителя, за да осигури стерео звук. Корпус, устойчив на влага и мощност от 60 вата, ще ви позволи да създадете истинско парти до басейна или на открито, като използвате само един говорител, а мощната батерия ще ви позволи да се забавлявате и да се наслаждавате на музика в продължение на 24 часа. Удобната и трайна дръжка осигурява удобно и лесно транспортиране на устройството.

Размер на батерията, mA / h20000
Мощност W60
Високоговорители, бр2
Защита от влагае там
Bluetooth4.2
Работа, час24
Тегло g5250
показне е наличен

Цена етикет: 18 950 - 21 100 рубли.

JBL Boombox Squad Bluetooth високоговорител

Goodies

 • възможност за зареждане на устройства;
 • наличието на стерео система;
 • голям капацитет на батерията (20 000 mAh).

минуси

 • няма корпус с подсветка.

Обичам всякакви JBL говорители. Вече имам малка колонка на раницата си, овална за наслаждаване на висококачествена музика у дома и сега съм закупила този модел за туризъм, къмпинг или просто за добро парти с приятели. Високоговорителят осигурява отличен звук, висока сила на звука и дълготрайна работа. Определено мога да го препоръчам на всеки, който просто избира подобно устройство или се съмнява в придобиването.

Philips BT110C / 00 PixelPop

Устройството има малък размер и удобна подвижна каишка за лесно транспортиране. Говорителят ви позволява да се наслаждавате на музика в продължение на 8 часа без зареждане, а възможността за свързване на микрофон ви позволява да го използвате като говорител.

показне
Bluetooth4.0
Работа, час8
Капацитет на батерията, mA / h15000
Защита от влагае там
Тегло g150
Мощност W4
Високоговорители, бр1

Цена: 1 599 - 2 385 търкайте.

Bluetooth високоговорител Philips BT110C / 00 PixelPop

Goodies

 • възможност за свързване на микрофон;
 • наличието на каишка за носене на пълен комплект.

минуси

 • липса на дисплей.

Момичето даде колоната и много доволна от подаръка. Отличният звуков и водоустойчив корпус не са единствените предимства на това устройство. Каишката, която беше включена, ви позволява да се наслаждавате на музика в движение, без да взимате ръце. Батерията захранва устройството през целия ден с едно зареждане, което, разбира се, не може да не радва.

Таблица за сравнение на представените модели

В разнообразието от положителни качества и добри отзиви е трудно да определите модела, от който се нуждаете. За да улесните избора, помислете за първите седем в сравнителната таблица по-долу.

моделРабота, часТегло кгМощност WВисокоговорители, брЦена, търкайте.
Едификатор MP200120.285.511 800 - 2 350
GINZZU GM-880B30.10931350 - 670
Canton musicbox s102.160118 700 - 20 200
DreamWave RockStar1212.280142 700 - 46 999
Лебед Huawei AM0850.251.81880 - 1, 270
Отряд JBL Boombox245.2560218 950 - 21 100
Philips BT110C / 00 PixelPop80.15411 599 - 2 385

Какво да търсите при избора

При закупуване на Bluetooth високоговорител е важно да знаете основните индикатори за критерии, които са определящи за функционалните показатели и цената на устройството. Разгледайте основните от тези критерии:

 • Обща мощност - колкото по-висок е този индикатор, толкова по-силно ще звучи музиката. Мощността на високоговорителите също влияе върху общото тегло на устройството, колкото по-голяма е мощността, толкова по-голяма е теглото.
 • Наличието на стерео система. Критерият се постига чрез подреждане на две или повече колони в колона, което от своя страна влияе върху стойността на стоките.
 • Размерът на батерията влияе върху продължителността на устройството и, следователно, времето, когато се наслаждавате на любимата си музика.
 • Материал на корпуса и защита от влага и прах - тези индикатори ще ви позволят да не се притеснявате за безопасността на устройството в случай на неговото падане и ще позволят да организирате готини партита край басейна или друг резервоар.

Интересни Статии