Как да се върнете от iOS 12 до iOS 11.4.1. на iPhone, iPad и iPod Touch?

Опитвате се да се върнете от iOS 12 до iOS 11.4.1.? В тази статия ще видим с вас как да направите това за iPhone, iPad и iPod Touch. Тази функция е ограничена във времето, така че не пропускайте шанса си, ако имате желание да се върнете към предишната версия на тази ОС.

Инструкции за връщане от iOS 12 до iOS 11.4.1.

Не ви хареса последната версия на операционната система iOS? Е, имаме добри новини за вас: можете да се върнете от iOS 12 до iOS 11.4.1. на iPhone, iPad и iPod Touch, но тази функция е ограничена във времето. Така че, преди да започнем, моля, уверете се, че архивирате всички важни за вас данни, тъй като процесът на връщане ще изтрие всичко от вашето устройство. Можете да архивирате данни с помощта на iTunes или iCloud.

Освен всичко друго, преди да започнете да следвате стъпките по-долу, не забравяйте да изтеглите файла на фърмуера на iOS 11.4.1 за вашето устройство.

  • Свържете устройството си към компютър или Mac с помощта на официалния Lightning кабел.
  • Стартирайте iTunes.
  • Изберете устройството си в горния ляв ъгъл.
  • Натиснете и задръжте левия клавиш Shift (Windows) - или левия клавиш Option (mac OS) - и изберете файла на фърмуера на iOS 11.4.1, който сте изтеглили по-рано на вашия компютър.
  • iTunes ще започне да разархивира файла на фърмуера и да възстанови вашето устройство.

След като процесът приключи, ще видите екрана за приветствие на iOS, след който можете да конфигурирате отново устройството си или да го възстановите с помощта на предварително подготвена резервна копия.

Интересни Статии