Как да коригирате сривовете на Galactic Civilizations 3, грешки, спирачки, менюта, разделителна способност, камера, липса на EXE файл

Galactic Civilizations 3, като всяка друга сравнително нова игра, има редица грешки. По-специално, Galactic Civilizations III често се срива, появяват се грешки, спирачки, проблеми с разделителната способност, камерата и менюто или в папката с GC 3 няма файл .exe.

Във всеки случай, преди да продължите с търсенето на решения за коригиране на различни грешки в Galactic Civilizations 3, препоръчваме да се уверите, че вашият компютър отговаря на минималните системни изисквания, зададени от разработчиците, както и да актуализирате драйверите за видеокартата и да инсталирате най-новия софтуер, по-специално Visual C ++ и DirectX.

Как да коригирате спирачките в Galactic Civilizations 3, сривове, грешки, камера, резолюция, меню и липса на EXE файл:

 1. Поправяне на катастрофата при опит да започнете нова игра в Galactic Civilizations 3

Такива отклонения се срещат при доста голям брой хора. Най-вероятно те са свързани с езика. Опитайте следното:

 • Промяна на езика на друг
 • Затворете играта
 • След това стартирайте GC 3 и преминете обратно на английски.

Това трябва да помогне. Ако не, тогава създайте билет в Steam с описание на проблема си - те трябва да ви помогнат.

 1. Безкрайно изтегляне Галактически цивилизации 3 Решение

Поради тази грешка играта не стартира - просто ще видите безкрайния прозорец за изтегляне на Galactic Civilizations III пред вас. Всичко, което може да помогне днес, е рестартирането на компютъра. Разработчиците са наясно с проблема и обещават да го решат скоро, можем само да изчакаме.

 1. Как да отстраним проблема с разрешаването на монитора в галактически цивилизации 3

Много играчи, особено тези, които играят чрез лаптоп, са изправени пред проблема с твърде висока разделителна способност, когато бутоните практически не се виждат. Първият пластир, пуснат за играта, решава този проблем. Инсталирайте го и продължете да се наслаждавате на битките в космоса.

 1. Галактически цивилизации 3 изпълним не е намерен - решение

Ако срещнете грешка "Няма намерен изпълним файл" в Galactic Civilizations III, препоръчваме да инсталирате отново играта. Освен това, за да играете нормално в GC 3, ви трябва 64-битова версия на Windows, тъй като тази грешка се появява само за потребители на 32-битов Windows.

 1. Решение: мултиплейърът не работи в галактическите цивилизации 3

Ако се опитате да играете онлайн с други играчи, може да срещнете някои трудности. За да играете в мрежата, трябва да смените сървъра на такъв, който е географски по-близо до мястото ви на пребиваване. Второ, добавете играта към списъка за изключване на защитната стена - това също може да отстрани проблема.

 1. Поправете проблем с менюто в Галактическите цивилизации 3

Друга често срещана грешка е текстът без фон в менюто. Това може да се реши чрез изтриване на папката „Екран“. След следващото стартиране на Galactic Civilizations III, играта ще създаде отново файла и фона трябва да се появи в менюто. Ако това не се случи, отидете в папката: C: \ Program \ Data \ Stardock \ Galactic Civilizations III и изтрийте файловете на kfronts. Това трябва да е достатъчно, за да стартирате играта, но ако това също не ви е помогнало, тогава в краен случай изтеглете пакетите с шрифтове на конзолата от уебсайта на Microsoft и след това изтрийте файловете на kfronts.

 1. В менюто на Галактическите цивилизации 3 няма текст как да се поправи

Проблем, който е точно противоположен на миналото - виждате фон пред себе си, но текстът липсва. Можете да поправите това, като направите същото, както е описано в шестия параграф по-горе. Или, ако имате лицензирана версия на Galactic Civilizations III:

 • отворена Steam
 • отидете в библиотеката
 • отворени свойства на играта
 • локални файлове
 • пуснете проверка на кеш на играта.
 1. Безкрайно превъртане на камерата в галактически цивилизации III - лесно решение

Проблемът се появява при получаване на известия в играта. Грешката се коригира много просто - щракнете върху всяко място на минимапа.

 1. Решаване на други проблеми в галактическите цивилизации III

За да решите всички други проблеми в галактическите цивилизации III - създайте билет на Steam. В повечето случаи решението е просто - преинсталирайте и изтрийте всички конфигурационни файлове, свързани с играта. Освен това, не забравяйте да инсталирате най-новите пачове и актуализации във времето Galactic Civilizations 3, които коригират известни грешки и технически грешки.

Интересни Статии