Guide Sniper Ghost Warrior 3: решения за грешки, сривове, нисък FPS и други проблеми

Първите две части от полската поредица Sniper Ghost Warrior бяха доста добри игри (особено втората част) и, както показа времето, това беше достатъчно, за да може разработчиците да помислят за третата част от франчайза си за снайперски приключения.

Sniper Ghost Warrior 3, за разлика от по-големите си братя, е игра в открития свят и играчите имат възможност да изследват виртуалното пространство. Въпреки това, това нововъведение под формата на отворен свят се превърна, макар и не фатално, но доста голям минус за играта, ако започнем от доста слаби отзиви от потребители и критици. Но ако сте почитател на отворения свят, тогава трябва да ви хареса.

От техническа гледна точка Sniper Ghost Warrior 3 има очевидни проблеми. Например, в откритите зони на картата ще почувствате сериозен спад на честотата на кадрите, което всъщност е разбираемо - повече подробности на екрана. Също така, потребителите имат куп оплаквания относно интерфейса в играта или за ъгъла на гледане.

Най-големият проблем при Sniper Ghost Warrior 3 е времето за зареждане на играта. Ако сте го пуснали, вече знаете, че за да влезете в света на игрите ще ви трябват пет минути. По един или друг начин ще се опитаме да разгледаме всички тези проблеми и още повече в тази статия.

Поправете проблеми с Sniper Ghost Warrior 3

Дълго зареждане в Sniper Ghost Warrior 3

Е, този въпрос е доста интересен. Както наскоро посочиха самите разработчици, CI Games (преди City Interactive), петминутното изтегляне не е грешка, не е дефект в кода на играта, но има функция. Такива дълги изтегляния ви позволяват да заредите напълно игровия свят, така че по-късно да не е необходимо да се зарежда отново. Те също така казаха, че поради това дълго натоварване в началото ще трябва да изчакате само 15-30 секунди по време на бързо движение и зареждане на контролни точки. По принцип няма как да поправите това в момента и просто трябва да се примирите с петминутно изтегляне.

Проблем за преназначаване на бутон в Sniper Ghost Warrior 3

Не се страхувайте, тъй като можете да преназначите ключове в Sniper Ghost Warrior 3. Проблемът е малко по-различен. Играта има бутони, които отговарят за извършването на няколко действия. Съответно, когато те са преназначени, започват проблеми. За съжаление в тази ситуация не можете да направите нищо, но изглежда, че разработчиците са наясно с този проблем и ще го отстранят скоро. Просто трябва да изчакате пластира за Sniper Ghost Warrior 3 и да се надявате, че CI Games ще спазят обещанието си.

Бавно представяне в Sniper Ghost Warrior 3

Ако имате проблеми с производителността в Sniper Ghost Warrior 3, тогава можете да посъветвате актуализиране само на драйверите за вашата видеокарта. Ако вече сте направили това и все още имате ниска производителност, тогава сте принудени да разочаровате, тъй като дори собствениците на такива видеокарти като GTX 970 или по-висока са изправени пред нисък FPS. За съжаление, както в предишните съвети, ще трябва да изчакате пластира.

Как да промените FOV в Sniper Ghost Warrior 3

Защо в Sniper Ghost Warrior 3 на компютъра няма плъзгач FOV - не е ясно. За щастие, ъгълът на гледане все още може да се променя и, както вече е обичайно в компютърните игри, това става чрез конкретен конфигурационен файл. Отидете в директорията \ Sniper Ghost Warrior 3 \ GameSDK \ и намерете файла под името game.cfg . Отворете го и намерете редове в него, които съдържат FOV . Променете ги по ваше желание (например 90 или 100) и запазете промените. Сега, когато въведете Sniper Ghost Warrior 3, ъгълът на гледане ще бъде същият, както сте го задали в конфигурационния файл.

Проблеми с паровия облак в Sniper Ghost Warrior 3

Може да звучи странно, но в Sniper Ghost Warrior 3 няма поддръжка за спестяване в облак. Но както самите разработчици казаха, те скоро ще добавят възможността да записват данните си в Steam Cloud.

Интересни Статии