Cheat Engine: как да изтеглите и използвате в игри

Cheat Engine е програма за изневери в компютърните игри. Помощната програма се разпространява абсолютно безплатно, така че всеки, който иска, може да я използва.

Програмата Cheat Engine може да сканира оперативната памет на работеща игра и след това, използвайки невероятно огромен набор от инструменти, да намери определени стойности на играта в същата памет, така че те да могат да бъдат променени, както желаете.

Тази програма е много подобна по функционалност на такава добре известна програма за мами като Artmoney, с помощта на която играчите от древни времена печелят себе си колкото е възможно повече пари в игри.

Как да използвате Cheat Engine?

Такива програми са доста трудни за овладяване, ако нямате човек, който просто и ясно ще ви каже как да ги използвате. Сега ще ви кажем как да хакнете чрез Cheat Engine. След като разберете следния пример, ще разберете, че всичко не е толкова сложно.

Както може би се досещате, първо трябва да изтеглите програмата Cheat Engine (ако е необходимо, подробна инсталация и изтегляне ще бъдат обсъдени в края на статията). Добре, изтеглете и инсталирайте помощната програма.

Сега трябва да намерим играчка, на която ще покажем пример с променящи се стойности в нея. Какво става с Fallout 3? Той има собствена валута за игра, която се прави под формата на капачки за бутилки. Нека да разгледаме как да хакнем пари с двигателя за измама във Fallout 3.

Как да навиваме пари чрез Cheat Engine?

Например, вашият герой в момента ще има 450 капачки на бутилката в раницата си. Запомнете този номер със себе си. Сега нека да сведем до минимум играта и да стартираме програмата Cheat Engine. След като помощната програма е отворена, щракнете върху иконата на компютъра в горния ляв ъгъл.

След това изберете процеса на стартиращата игра (в нашия случай това е Fallout 3), щракнете върху нея веднъж и след това щракнете върху "Open". След това въведете в реда стойността, която е от дясната страна на прозореца, числото 450. След това кликнете върху бутона „Търсене“, разположен точно над линията на стойност.

След натискане на бутона „Търсене“ ще започне процесът на сканиране на RAM паметта на играта. След това трябва да видите огромен брой различни стойности, между които, гарантираме, няма да разберете и е малко вероятно да намерите желаната стойност.

Въпреки това, сега ще направим нещо, което ще ви помогне да намерите правилната стойност. Изключваме прозореца на програмата за мами Cheat Engine и разширяваме прозореца с играта. Бързо открадваме чифт капаци, от които кутията и увеличаваме общия брой капаци до 452 броя.

Изключваме играта отново и разширяваме прозореца с помощната програма Cheat Engine. Закарваме 452 стойности в линията и след това натискаме бутона „Screening“ (тази опция няма да търси определената стойност в цялата RAM на играта, а само сред предишното сканиране).

Вече трябва да имате много по-малко стойности. Възможно е дори един или двама. Изберете всички стойности, които бяха екранирани, и след това щракнете с десния бутон върху тях и изберете "Добавяне на избрани адреси в таблицата."

Сега трябва да насочите вниманието си към таблицата, в която сте добавили намерените стойности. Щракнете с десния бутон върху всяка от стойностите в таблицата и изберете "Промяна → Стойност". Като се има предвид, че играем Fallout, нека да определим стойността на нашите корици на 20 000 хиляди.

Променяйки стойността, отново свеждаме до минимум прозореца с програмата и се радваме на много пари. Успяхме да ви покажем как да хакнете пари с помощта на Cheat Engine. Можете обаче да промените всякакви стойности: пари, брой точки, налични единици и други. Основното е да проследите стойността в програмата и след това да я промените.

Как да изтеглите и инсталирате програмата Cheat Engine?

Можете да изтеглите Cheat Engine от официалния уебсайт на разработчика на тази програма. Като се има предвид обаче, че тази помощна програма се разпространява безплатно, можете лесно да изтеглите най-новия Cheat Engine от нашия уебсайт, използвайки връзката по-долу. Освен това тази версия на Cheat Engine е на руски език, така че няма какво да се притеснявате за хора, непознати с английския.

Инсталирането на тази помощна програма също не представлява никаква трудна задача. Изтеглете инсталатора на Cheat Engine и след това инсталирайте помощната програма на всяко удобно за вас място на компютъра, т.е. Не е необходимо да инсталирате помощната програма в папката на играта, която ще бъде хакната.

Изтеглете Cheat Engine 189 вече изтеглени

Интересни Статии