Rregullat e lojës "In-Between" - Si të luani "In-Between".

OBJEKTIVI I NDËRMJETËS: Basti i saktë se letra e tretë e shpërndarë është ndërmjet dorës suaj me 2 letra për të fituar para.

NUMRI I LOJTARËVE: 2-8 Lojtarë

NUMRI I FLETAVE : Kuvertë standarde 52 letrash

RENDI I FLETAVE: A, K, Q, J, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2

LLOJI I LOJËS: Bixhozi

AUDIENCA: Të rriturit

HYRJE NË IN-BETWEEN

In-between, ose siç njihet më mirë Acey Deucey , është një lojë letrash që përfshin baste. Loja gjithashtu quhet Maverick, (Midis) Sheets, Yablon dhe Red Dog, dhe është e lidhur ngushtë me High Card Pool. Lojtarët përpara se të luajnë In-Between, duhet të vendosin një bast maksimal dhe një bast minimal.

SI TË LUANI

Anteja e secilit lojtar (zakonisht dy çipa) shtohet në tenxhere. Gjatë lojës, secili lojtar merr me radhë, loja vazhdon derisa e gjithë tenxherja të zbrazet.

Gjatë një kthese, tregtari shpërndan dy letra, përballë. Lojtari vë baste nëse ai beson se letra e tretë e shpërndarë do të jetë në mes të (në renditje) dy letrave të tyre. Një bast mund të jetë ndërmjet zeros ose vlerës totale të tenxhere.

 • Nëse letra e tretë është në mes, ai lojtar e fiton bastin e tij në patate të skuqura nga vazo.
 • Nëse letra e tretë nuk është në mes të dyve, ai lojtar humbet dhe paguan në tenxhere bastin e tij.
 • Nëse letra e tretë është e njëjtë si një nga të dyja, ata paguajnë në tenxhere dyfishin e tyre bast.

Dora më e mirë është një Ace dhe një dy, prandajemërtoni "Acey Deucey", sepse mund ta humbni bastin tuaj vetëm nëse letra e tretë është një Ace ose dy.

Nëse ju jepen dy ace, ndajini ato nëse asi i parë është quajtur i lartë dhe tregtari do t'i ndajë çdo asi një kartë të dytë. Ju mund të zgjidhni vetëm një dorë për të bastuar, ose të zgjidhni të kaloni plotësisht.

Strategjia

Për të maksimizuar bastet tuaja, vini bast kur ka të paktën 8 letra mes ju të dyve. Për shembull, 2 & J…3 & P….4 & K…5 & A.

Nëse letrat tuaja janë më afër njëra-tjetrës, kaloni ose vini bast zero.

VARIACIONET

 • Ju lejohet të vini bast vetëm gjysmën e vlerës së potit deri në secilin lojtari ka pasur radhën e tij.
 • Nëse letra e parë e shpërndarë është një Ace, lojtarët mund të thërrasin lart ose poshtë. Megjithatë, asi i dytë është gjithmonë i lartë.
 • Nëse ju shpërndahen dy letra me rang të barabartë, ju keni dy opsione:
  • kërkoni që t'ju shpërndahen dy letra të reja
  • bast letra e tretë do të jetë më e lartë ose më e ulët
 • Ju mund të lejoni që lojtarët të jenë letra e tretë do të jetë 'jashtë' dy letrave në krahasim me vetëm 'brenda'
 • Basti minimal , pavarësisht nga dora e dorëzuar
 • Basti i verbër, vendosni bastin tuaj në tenxhere përpara se t'ju shpërndahen letra.

FITUES

Nëse luani Në mes për një fitues, lojtarët duhet të vendosin për një numër raundesh për të luajtur. Pasi të kenë përfunduar të gjitha raundet, lojtari me më shumë çipafiton!

REFERENCAT:

//en.wikipedia.org/wiki/Acey_Deucey_(lojë_kartash)

//pokersoup.com/blog/pokeradical/show /solution-for-how-to-play-in-between-acey-deucey

//www.pagat.com/banking/yablon.html

RESOURCES:

Zbuloni se cilat kazino pranojnë depozita në Paypal.

Lëviz në Krye