ASSUMPTIONS Rregullat e lojës - Si të luani ASSUMPTIONS

OBJEKTIVI I SUPOZIMIT : Çdo lojtar duhet të përpiqet të bëjë një supozim të saktë për një lojtar tjetër.

NUMRI I LOJTARËVE : 4+ lojtarë, por sa më shumë, aq më mirë!

MATERIALE: Alkooli

LLOJI I LOJËS: Lojë me pije

AUDIENCA: 21+

Përmbledhje e supozimeve

Një lojë që luhet më së miri mes të huajve, Supozimet do të marrë një grup njerëzish që mezi e njohin njëri-tjetrin për ta mbyllur natën me të qeshura dhe miq të sapogjetur! Tregon gishtat dhe supozoni gjëra për njëri-tjetrin. Rregulli i vetëm? Nuk mund të ofendoheni!

SETUP

Çdo lojtar ulet ose qëndron në një rreth përballë njëri-tjetrit me një pije në dorë.

LOJËRI

Një lojtar i rastësishëm e fillon lojën duke drejtuar gishtin te këdo në grup dhe duke bërë një supozim. Ky supozim mund të jetë aq i përgjithshëm ose aq i largët sa do të dëshironte lojtari. Disa shembuj të supozimeve janë:

  • Unë supozoj se ju pini të paktën tre herë në javë.
  • Unë supozoj se jeni tipi që merrni përsipër një takim në punë.
  • Unë supozoj se je një vëlla i mesëm.
  • Unë supozoj se jeni lidhur me dikë në këtë festë.
  • Unë supozoj se jeni një peshë e lehtë.

Personi për të cilin lojtari bën një supozim duhet të konfirmojë ose mohojë supozimin. Lojtari i synuar duhet të pijë një gllënjkë nga pija e tij nëse supozimi është i saktë. Nëse supozimi është i pasaktë,lojtari që ka bërë supozimin duhet të pijë një gllënjkë nga pija e tij.

Pastaj personi në të majtë të lojtarit që ka bërë një supozim bën një supozim të tijin për një lojtar tjetër të rastësishëm në rreth.

5> FUNDI I LOJËS

Vazhdoni të luani derisa të gjithë të kenë mundësinë të bëjnë një supozim ose derisa të gjithë të jenë gati të kalojnë në një lojë tjetër.

Lëviz në Krye