Закачвания, грешки, сривове и грешки в Just Cause 4

Just Cause 4 е сравнително добре конфигуриран и има нормално проучване на повечето елементи от играта. Това не означава, че играта е напълно лишена от грешки и грешки, все още ги има достатъчно, но не толкова, колкото във Fallout 76. Just Cause 4 беше силно критикуван заради графика, която не отговаря на изискванията на съвременните геймъри. По отношение на FPS и стабилност има значително по-малко коментари към играта. Въпреки това играчите все още срещат критици (Direct3D Error Core: 34), черни екрани, избледняване на звука и т.н.

Често причината за грешки е баналното несъответствие между спецификациите на PC и минималните системни изисквания на играта. В такива случаи оплакването от проблеми в работата й е безсмислено. По-нататъшните методи за коригиране на грешки предполагат, че компютърът има достатъчно мощност.

Как да коригираме срив при стартиране на Just Cause 4?

Просто причина 4 може да бъде изхвърлена от играта при зареждане, с грешка или без нея. Ако има код за грешка, е малко по-лесно да се определи какво точно е причинило повредата. В други случаи трябва да използвате няколко полезни метода за корекция.

Ако няма съобщение за грешка, трябва да:

 • Изключете целия неофициален софтуер, предназначен да контролира работата на монитора. Вече стана известно, че Just Cause 4 влиза в конфликт с приложението MSI Afterburner. Той трябва да бъде временно деактивиран или напълно премахнат;
 • Задайте правилните антивирусни настройки. Първата стъпка е да отидете на Windows Defender и да добавите играта към изключенията. Препоръчва се да добавите Just Cause 4 към белия списък в защитната стена и друг антивирусен софтуер. Трябва да направите файл, за да стартирате играта или директория с изключенията, тогава антивирусната система няма да блокира приложението. Друг прост начин е да изключите антивируса за известно време.

Как да поправите грешка в Direct3D: 34 грешка?

Тази грешка възниква не само, но също така е подобна на думите в известията irect3D и DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG. Те могат да изскачат както в началото на играта, така и в процеса на нейното преминаване.

Метод на решение:

 1. Кликнете върху RMB на работния плот.
 2. В контекстното меню кликнете върху "Контролен панел на Nvidia".

 3. На тази страница отидете на раздела "Настройки на софтуера".
 4. Изберете файла just why.exe.

 5. Намерете параметъра "Режим на управление на захранването" и го заменете с "Адаптивно".

Допълнителен начин да го поправите е да актуализирате графичния драйвер до текущото състояние. За да работи играта по-добре, инсталирайте драйверите за играта.

Стана известно, че често Just Cause 4 не работи добре на видеокартите след овърклок. Всякакви системни поправки в този случай не помагат. Можете да стартирате играта само след връщане на овърклок. Видеокарта с начална тактова скорост обикновено управлява играта.

Ами ако няма звук в Just Cause 4?

Обикновено липсата на звук е резултат от неправилно задаване на броя на аудио каналите. Какво ще помогне в ситуацията? - Настройка на броя канали, поддържани от слушалките.

Как да промените броя на каналите:

 1. Отидете в раздела „Настройки за възпроизвеждане“.
 2. Намерете колоната "Звуци".
 3. Изберете слушалки, в които има проблем със звука.
 4. Кликнете върху опцията „Конфигуриране“.
 5. Посочете правилните параметри за избраното оборудване.

В половината от случаите този метод помага да се реши проблема. През второто полувреме - трябва да стартирате насилствено играта с администраторски права.

Как да стартирате играта с пълни права:

 1. Намерете файла just why.exe.
 2. Щракнете веднъж върху файла и натиснете Alt + Enter.
 3. Следвайте раздела "Съвместимост".
 4. Поставете отметка в квадратчето до елемента, на който сте поканени да стартирате с права на администратор.

 5. Потвърдете промяната с бутона "Приложи" и премахнете прозореца.

Как да решим проблема с чести сривове в Just Cause 4?

Ако играта изхвърли в случаен момент на преминаване или дори зареждане, ситуацията може да помогне:

 • Актуализация на видео драйвера. Можете да изтеглите новия графичен драйвер от сайта на разработчиците и да го стартирате. С новия драйвер играта трябва да работи по-стабилно;
 • Деактивиране на програми на трети страни за контрол на монитора;
 • Разрешение за стартиране на играта с права на администратор;
 • Изключете автоматичната синхронизация със Steam. Това е лесно да направите: щракнете върху RMB в играта на Steam, изберете „Properties“ и премахнете селекцията от линията „Steam Cloud“. Необходимата настройка е на страницата "Актуализации".

Как да премахнете черен екран, когато стартирате Just Cause 4?

Много компютърни игри са изправени пред проблеми с черен екран. На конзолите това е изключително рядко.

Начинът за възстановяване на играта:

 1. Изпълнете Just Cause 4 в прозоречен режим. Трябва да активирате играта и да натиснете клавишната комбинация Alt + Enter. Прозорецът с играта ще остане, но ще се появи рамка и лента със задачи;
 2. Промяна на разделителната способност на екрана. Тази опция е в графичните настройки.
 3. Отново върнете играта в режим на цял екран със същата команда Alt + Enter.

Как да коригираме честото замръзване и изоставане в Just Cause 4?

Подобна неизправност обикновено се среща на компютри, които трудно отговарят на изискванията на играта. Също така собствениците на видеокарти от десето поколение GeForce имат проблеми.

Има 3 начина за премахване на FPS пропадане:

 • Актуализиране на видео драйвер. За да работи играта правилно, е важно да имате най-новите драйвери;
 • Премахнете друг товар от компютъра. Системата постоянно стартира много приложения на заден план. Преди да стартирате Just Cause 4, трябва да премахнете ресурсоемките процеси от мениджъра на задачи (Ctrl + Alt + Del);
 • Активиране на вертикалната синхронизация. Методът е полезен за собствениците на видео адаптери GeForce GTX 10-серия с голямо количество процесор и графичен процесор. След активиране на настройките на процесора и видеокартата се създава допълнително натоварване. Но увеличава нивото на fps. За да активирате настройката, отидете на панела "Настройки на софтуера" на Nvidia. След това трябва да зададете свойството „Бързо“ в секцията „Вертикална синхронизация“.

Изброените грешки и лагове в Just Cause 4 се почистват лесно независимо. Вярно, че не всички грешки са толкова лесни за почистване. Ако нищо не помогне с проблема, не остава нищо друго, освен да изчакаме поправката.

Интересни Статии