За какво може да се изразходва еридий в Borderlands 3?

Eridium е много ценна и рядка валута. В същото време самата игра не обяснява, можете да я похарчите за това. Но като цяло този ресурс се използва за закупуване на оръжия и артикули за персонализиране от дилъра Mad Earl . Третият случай на употреба се появява в края на сюжета.

Така че, на първо място, eridium може да се изразходва за елементи за персонализиране . Те са много разнообразни, от бижута за съхранение до кожи. От техническа гледна точка, закупуването на такива предмети е най-ценното, тъй като оръжията могат да бъдат получени по други начини.

Ърл има автомат, който произволно прибира нещата. Някои от тях изпомпват характера, други се влошават. Машината е разположена директно под вратата на Ърл към Сейфа . Това е един вид руска рулетка, защото няма гаранция, че изразходването на еридиум ще бъде от полза за вашия характер.

В самия край на играта се отваря много необичайна функция - създаването на оръжия с помощта на оръжия, които създават оръжия . Звучи много странно, но всъщност такава функция е много полезна. Самият предмет не удря врагове, но вместо куршуми стреля по случайни оръжия, а един и същ модел е изключително рядък. За всяко ново звено ще трябва да платите определено количество еридий.

Интересни Статии