World of Tanks: Е, кой резервоар е по-готин?

Вече дълги години светът на World of Tanks не е загубил своята популярност и водеща позиция сред геймърите, а броят на феновете нараства експоненциално.

Играчите на „новите пристигащи“ трябва само да преминат през процеса на успех, изпомпване на танкове и награди за победи, а ние решихме да помогнем на новодошлите с малка „танкова обиколка“.

Кои резервоари трябва първо да се изпомпват?

В Вселената на световните танкове има повече от 500 модела резервоари и тук изборът според външни данни очевидно ще е грешка, „автомобилът“ може да изглежда готин, но техническите характеристики не са допаднали.

Следователно съществува риск от попадане във фунията на загуби.

При избора на резервоар е по-добре да се надгради върху класификацията. И между другото, именно в този критерий разработчиците положиха много усилия, така че да беше удобно да разбера какво се случва.

Групирането се извършва според основните критерии:

  • чрез принадлежност към нацията;
  • по вид защита и оръжия;
  • на цена (има и подаръчни, промоционални и безплатни);
  • Плюс това резервоарите са разделени на 10 нива на мощност.

Изборът на нация няма да повлияе особено на бойните характеристики, но ще е необходимо да се разберат други параметри.

Тежки танкове

Те са проектирани да „стискат“ предната част . Те продължават напред, имат мощна броня и нанасят тежки щети на противника.

Перфектно се вписват в агресивен стил на игра, за тези играчи, които не обичат да броят движения и измислят своите тактики.

Най-готините в този клас: немският модел Е-100 и съветският ИС-7. Дори опитни играчи се опитват да избегнат тези машини.

Средни резервоари

В сравнение с тежките, тези „коли“ не влизат в челна атака, техният трик е: те отиват отзад или от фланга, удрят не критично, а постоянно. Няма смисъл да се подлагате под обстрел с такъв танк, те имат слаба броня, но са много подвижни и маневрени.

Тук най-добрите Т-62А и Т-34, врагът те поне причиняват усещане за напрежение и опасност.

Леки резервоари

Този клас е лек само с тегло и броня (бронята е много слаба). Танковете са тактични и трудни за управление, подходящи са за играчи, които старателно обичат да мислят чрез тактики, сложни маневрени движения, както и за тези, които могат красиво да избягат от противника. По-подходящ за геймъри с гейминг опит.

В тази серия най-добрият китайски WZ-132.

Разрушители на танкове

В WoT можете също да намерите артилерийски артилерийски крепежи, те показват отлично представяне в битки на дълги разстояния. В пряка битка те нанасят мощни щети, държат добре линията на отбраната, но бронята е слаба и много бавна и е по-добре да не оставяте врага да се затвори.

Ако решите да играете на PT, тогава е по-добре да дадете предпочитание на AMX 50 Foch (155).

Самоходна артилерия

Самоходни оръжия в WoT - въобще няма броня, така че е по-добре изобщо да не попадате под огън, но блестящо се показва на дълги разстояния и причинява мощни щети . И ако изберете британец или французин - така те също се славят с добрата си маневреност.

Тук препоръчваме да разгледате представител на прилеп. -Chatillon 155 58.

И още един важен нюанс, в игровия режим, самоходната камера с пистолет излъчва изглед отгоре и в началото е трудно да се ориентирате.

По ниво на развитие

В World of Tanks има 10 нива на развитие на танковете, а най-удобните за играта са нива 5/6/7/8.

От 1-ви до 4 - ти клас геймърите наричат ​​„пясъчника“, това са, така да се каже, подготвителни нива на обучение, за да свикнат с „колата“, за да се запознаят с характеристиките и тактиките.

От 5 до 7 - максимално задвижване и сериозно напомпване, има истинско удоволствие и потапяне в играта.

От 8 до 10 - все още можете да надстроите, но играта изисква пари и става наистина скъпа, поради цената на живите боеприпаси. Тук много играчи имат титлата „командир“ и дават инструкции за чат на други геймъри.

На какво ниво да спрете, вие решавате, но от 5 до 7 изглежда най-добрият вариант.

Нека разгледаме нивата по-подробно:

1-во ниво . Етап на опознаване, основното тук е да изберете успешен модел резервоар. Струва си да се имат предвид MC-1 и T1 Cunningham, те са добри в отборната игра и дори в случай на директен сблъсък има голям шанс за победа.

2-ро ниво. Има повече опции, можете да обърнете внимание на T1E6 или T18. Първият се отличава с добра маневреност, а вторият е известен с унищожаването на съперници. Основното е да вземете решение за дадена стратегия.

3-то ниво . Тук са най-готините представители на танковите унищожители T-127 и T82, но за да ги получите, ще са необходими много усилия. и отново, изборът: бавен и мощен или бързо изстрелващ и маневрен.

4-то ниво . Изборът е сложен и на това ниво трябва да надградите собствените си умения. Ако говорим за конкретни модели, помислете за немския унищожител на танкове Hetzer и британската Matilda .

5-то ниво . Тук е трудно да се дадат конкретни препоръки, в играта има постоянни актуализации и нови продукти. Но можем да различим достойни: американски T49 и KV-1, KV-1C .

6-то ниво . Тук си струва да се съсредоточим не върху бронята и силата в преките битки, а върху скоростта на огъня и хитростта. Напредналите WoT препоръчват FV304 или Hellcat - умели ръце, а врагът в сълзи! Основното нещо са уменията за бързо движение и способността да хвърляте снаряди в защитата на приюта и тогава сте непобедими!

7-мо ниво . Няма консенсус, всеки харесва свой собствен модел, но всъщност, при притежание на опитен играч, всеки танк ще е готин. Е, ако наистина е трудно да изберете, помислете за опциите за американските T29 и немските E-25 .

8-мо ниво . Има още по-готини „коли”! И всъщност, независимо от модела, дължимото изпомпване и вашата карта. Много хора предпочитат IS-3, във всеки случай никой от собствениците на този танк не съжалява за избора. Както и опции AMX 13 90 и PT Rheinmetall-Borsig Waffentrager.

9-то ниво . На това ниво има ясен лидер, мощният Костенурен бърз огън, той перфектно унищожава противниците и нарушава предните линии. Друг вариант е Т-54, той е почти близнакът на Костенурката, само по-универсален и бърз.

10 ниво . Баланс във всичко. След като достигнете това ниво, всички най-добри танкове са отворени за вас, единственото, от което се нуждаете, е да развиете максимално всички умения, в противен случай ще бъде трудно да се конкурирате с други геймъри от това ниво.

И в заключение - умни мозъци и умели ръце и всеки резервоар ще е готин!

Интересни Статии