WORKER_INVALID син екран на смъртта в Windows 10: методи за решение

Кодът за грешка 0x000000e4, заедно със синия екран за смърт WORKER_INVALID, показва, че паметта на вашия компютър съдържа изпълнителен работен елемент, който не трябва да бъде в него. Именно това обстоятелство причинява чести заминавания и синия екран на смъртта.

Когато възникне проблем, обикновено компютърът ви постепенно започва да се забавя няколко дни подред. И тогава, точно преди появата на BSOD, вашият компютър започва да изостава толкова силно, че не е възможно да го използвате.

Най-често WORKER_INVALID се проявява поради драйвера avgidsdrivera.sys, който принадлежи към антивирусния софтуер AVG. Въз основа на това ще се справите с вас методи за решаване на синия екран на смъртта WORKER_INVALID, базиран на неуспех с драйвера avgidsdrivera.sys.

Деактивиране и премахване на AVG

AVG драйверите са виновни за проблема с драйверите. avgidsdrivera.sys диск с достъп до памет, причинявайки нестабилност на системата и BSoD. Решението на проблема е да деактивирате напълно този антивирусен софтуер и да го премахнете и след това да използвате защитните системи, вградени в операционната система (например Windows Defender) или да намерите антивирус на трета страна, но той е по-надежден. Направете следното:

  • Натиснете Win + S едновременно и въведете „Програми и функции“ в лентата за търсене на системата.
  • Изберете резултата и намерете в списъка с инсталирани програми на вашия AVG компютър.
  • Щракнете с десния бутон върху него и изберете „Изтриване“.
  • След като напълно се отървете от този софтуер, рестартирайте компютъра си.

След премахването на този антивирус, а оттам и драйвера avgidsdrivera.sys, вече не трябва да има проблеми. След рестартиране на компютъра, вашата система ще забележи, че в него не е активирана никаква система за защита и следователно ще включи автоматично интегрирания Windows Defender.

Много хора подценяват това системно решение, но ако постоянно поддържате този антивирус, то той ще бъде не по-лош от другите известни марки.

Забележка: Показахме метод за решаване на синия екран на смъртта, използвайки проблеми с драйвера avgidsdrivera.sys като пример, но ситуацията ви може да е различна. В повечето случаи неизправният елемент на системата е посочен на екрана BSOD. Просто надградете този елемент при решаването на проблема и ще се справите с WORKER_INVALID.

Интересни Статии