Wolfenstein 2: Новият колос: как да коригираме грешки, сривове, черен екран, фризове, нисък FPS и други

В календара на 27 октомври 2017 г., което означава, че преди излизането му, продължението на приключението на Blaskowitz, Wolfenstein 2: The New Colossus, го получи. Играчите се радваха на продължението на серията Wolfenstein, съдейки по отзивите на потребителите на Steam.

В компютърната версия на Wolfenstein 2: The New Colossus все още има някои проблеми: черен екран, невъзможността да се зададе режим на цял екран, замръзва, срива, нисък FPS и други проблеми. В тази статия ще се справим с всички тези проблеми, за да можете да се наслаждавате на Wolfenstein 2: The New Colossus нормално, без никакви неудобства.

Първо, нека се уверим, че вашата система отговаря на заявените системни изисквания за Wolfenstein 2: The New Colossus.

Wolfenstein 2: Системните изисквания на New Colossus

Минимални системни изисквания

 • ОС: Win7, 8.1 или 10 (64-битови версии)
 • Процесор: AMD FX-8350 / Ryzen 5 1400 или Intel Core i5-3570 / i7-3770
 • RAM: 8 GB RAM
 • Видеокарта: Nvidia GTX 770 4GB / AMD Radeon R9 290 4GB или по-нова
 • Дисково пространство: 55 GB

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: Win7, 8.1 или 10 64-битови
 • Процесор: AMD FX-9370 / Ryzen 5 1600X или Intel Core i7-4770
 • RAM: 16 GB RAM
 • Видеокарта: Nvidia GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 470 4GB или по-нова
 • Дисково пространство: 55 GB

Решаване на различни проблеми във Волфенщайн 2: Новият Колос

Wolfenstein 2: Новият Колос - черен екран

Ако имате черен екран, когато стартирате Wolfenstein 2: The New Colossus, тогава можете да опитате няколко стъпки. Първо, уверете се, че сте изключили екрана на наслагване в играта в настройките на Steam. Второ, опитайте да инсталирате нови драйвери за вашата видеокарта: черният екран е главно резултат на остарели видео драйвери.

Wolfenstein 2: The New Colossus - бъг с режим на цял екран

Ако наблюдавате проблеми с режим на цял екран, тогава трябва да отидете на графичните настройки и да деактивирате опцията, наречена Async Compute. След като направите това, проблемите с режим на цял екран ще бъдат решени.

Волфенщайн 2: Новият Колос замръзва

Ако имате постоянни замръзвания или задръжки по време на играта, тогава трябва да използвате съветите от предишния параграф - деактивирайте опцията Async Compute. Също така, някои потребители твърдят, че замразяването и спирането могат да бъдат премахнати чрез рестартиране на Wolfenstein 2: The New Colossus.

Волфенщайн 2: Новият Колос - заминаване след смяна на разрешението

За да отстраните проблема с катастрофата след промяна на резолюцията, която имат потребителите на видеокартите на Nvidia, е необходимо да инсталирате драйвери версия 388.00 или 388.10. В мрежата вече се появиха съобщения, че Wolfenstein 2: The New Colossus не се срива при тези версии при промяна на резолюцията.

Wolfenstein 2: Новият колос - нисък FPS / ниска производителност

Ако видите ниска FPS в играта, въпреки че вашият компютър може да осигури достатъчна производителност, опитайте следното:

 • Актуализирайте вашите графични драйвери.
 • Уверете се, че системата ви не е в режим на пестене на енергия.
 • Пуснете играта на дискретна графична карта, а не на интегрирана.

Wolfenstein 2: The New Colossus - грешка в мисията в Ню Орлеан

Ако всички задачи липсват от вашия дневник, трябва да въведете тази мисия и след това да я излезете, за да върнете задачите в дневника. Това е доста известна грешка и най-вероятно ще бъде отстранена в бъдещи актуализации.

Интересни Статии