Windows 10 Store: Как да поправите грешките „0x803F7003“ и „достигане на лимита на устройството“ при изтегляне на приложения?

След излизането на Windows 10, потребителите обявиха няколко въпроса при инсталирането на приложения от Windows 10. Store, но те не могат да се считат за солидни. Към този момент вече има няколко потенциални решения на тези проблеми, които ще ви помогнат да изтеглите всяко необходимо приложение без никакви проблеми.

Получавате грешка 0x803F7003 в Windows Store, докато зареждате приложения в Windows 10? Това е един от най-често срещаните проблеми, които потребителите срещат, докато изтеглят приложения от Windows Store.

Приложението се изпраща до началния отдел на приложението Windows Store, но не се изтегля, като се дава код за грешка 0x803F7003. Но не се притеснявайте, вече е на разположение просто поправяне на потребителите, за да разрешат този проблем. Всичко, което трябва да направите, е да стартирате wsreset.exe и в крайна сметка просто рестартирайте компютъра си, ако е необходимо.

Въведете wsreset в полето за търсене в Cortana, след това щракнете с десния бутон върху приложението и изберете "Run as administrator" от падащото меню. Това ще нулира кеша в Windows Store.

След като изпълните горните стъпки, ще трябва да видите потвърждение, когато отворите магазина за приложения, където ще бъдете информирани за нулирането на кеша. Сега можете спокойно да опитате да изтеглите приложения.

Ако това решение не работи, просто рестартирайте и след това опитайте да изтеглите отново необходимото приложение. Тази опция определено ще работи без въпроси.

Междувременно други потребители съобщават за грешка „достигане на ограничение на устройството“ при инсталиране на приложение от Windows 10 Store.

Това се случва, когато достигнете лимита за инсталиране на приложения или игри от магазина на устройства, работещи под Windows 10. Така че, ако искате да инсталирате приложения на друго устройство с Windows 10, просто премахнете това устройство от списъка с устройства.

Още от предишната версия на Windows 8 потребителите успяха да инсталират приложения за пет устройства, докато в Windows 8.1 Microsoft повиши общия брой устройства до 81, но в новата десета версия на системата, намали броя на устройствата до десет.

Така че ако сте добавили повече от 10 устройства в магазина, преди да надстроите до Windows 10, магазинът на Windows 10 естествено ще покаже грешка „достигане на ограничението на устройството“.

Интересни Статии