Windows 10: Как да активирате режим God за отключване на скрити функции и функционалност

За много потребители на Windows 10 добрата новина беше, защото вече беше възможно да се активира режим „Бог“, за да се отключат скрити функции, разширени настройки и функционалност в новата операционна система Microsoft.

Използвайки God Mode, можете да получите достъп до някои заключени настройки и системни файлове, които първоначално са скрити от очите на обикновените потребители поради съображения за сигурност.

Ако сте опитен потребител и искате да използвате най-добрите скрити функции на Windows 10, използвайте тази кратка инструкция стъпка по стъпка:

Как да активирате функциите на God Mode в Windows 10:

Стъпка 1: Щракнете с десния бутон върху празно място на работния плот на вашия Windows 10. Изберете Create> Folder от менюто, за да добавите нова папка към работния плот.

Стъпка 2: Преименувайте получената папка, давайки й името GodMode. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Стъпка 3: Натиснете бутона Enter, за да приложите промените.

Стъпка 4: След тези стъпки, той автоматично ще се превърне в специална папка на God Mode.

Стъпка 5: Сега просто отворете тази папка с двойно щракване, ще имате достъп до повече от четиридесет скрити по-рано категории настройки и функции, включително например работни папки, настройки на потребителски акаунт, вграден Windows Defender, Център за мобилност на Windows и т.н.

Имайте предвид, че наборът от функции и опции, налични в тази папка, може да варира значително в зависимост от хардуера на вашия компютър, както и от типа на достъп и нивото на администриране, които се дават на различни потребители на системата.

Забележка: За да работи този метод, трябва да имате пълен достъп до системна администрация. Просто казано, трябва да сте администратор.

Интересни Статии