Възникна грешка по време на обновяването (връзката изтече) Steam

Има няколко различни грешки в темата „Имаше актуализация на грешка.“ Например Грешка при зареждане или Грешка при запис на диск в Steam. Днес ще разгледаме тема, която е доста различна от грешките, посочени в примера: Възникна грешка при актуализиране (връзката изтече) .

Тази грешка е придружена от следните симптоми: започнете да инсталирате всяка игра от вашата библиотека на Steam, клиентът започва да разпределя място на вашия диск за играта, след това той я поставя в опашката за изтегляне и ... на екрана се появява грешка със съобщението „Възникна грешка при актуализиране (време връзката е изтекла) “ .

Понякога тази грешка може да се прояви при изтегляне на актуализации за различни игри, например популярните заявки за този проблем са свързани с игри като Counter Strike Global Offtack и Dota 2. Тук същото нещо: поставете актуализацията при изтеглянето, но след това известието „Следващ ред“ нищо не върви и тогава получавате съобщението „Възникна грешка при актуализиране (връзката изтече)“ .

Както вече беше ясно идентифицирано от много потребители в мрежата, грешката е проблем в мрежата. И така, сега, когато разбрахме повече или по-малко ситуацията, нека разгледаме методите за решаване на този проблем на Steam, които, между другото, ще бъдат доста.

Възникна грешка при актуализирането (връзката изтече)

Метод №1 Рестартиране на Steam

Първото нещо, което можете да опитате, е просто да рестартирате вашия Steam клиент. Всеки път, когато срещнете някакви проблеми, направете едно просто действие - рестартирайте вашия Steam клиент. След рестартиране на клиента проверете за проблем с изтеглянето.

Метод №2 Проверка на свободното дисково пространство

Това може да ви звучи като банален съвет, но проверете останалото свободно място на вашия диск. Изтеглянето на видео игри в Steam и инсталирането на актуализации за тях изискват определено място на вашия диск. Ако се окаже, че ви остава малко дисково пространство, освободете възможно най-много място и след това опитайте отново да изтеглите това или онова съдържание.

Метод №3 Проверка на целостта на кеша

Ако проблемът сте имали по време на изтеглянето на актуализацията, тогава може би причината са повредените файлове на играта, които по някакъв начин пречат на „приложението“ на изтеглената актуализация. Въпреки че, ако се замислите, грешката е проблем в мрежата и въз основа на това възниква въпросът: „И къде в общи линии тогава проверява целостта на файловете за игри?“. Работата е там, че при провеждането на изследвания на различни форуми се оказа, че този метод е помогнал на някои потребители. Затова го включихме в този списък. За да проверите целостта на кеша, направете следното:

 • Намерете играта в библиотеката си, която има проблеми с актуализацията за изтегляне.
 • Щракнете с десния бутон върху него и отидете на „Свойства“ .
 • Кликнете върху раздела „Локални файлове“ .
 • Кликнете върху бутона „Проверете целостта на файловете за игри“ .

Ако Steam намери повредени файлове, ще ги изтегли отново. Щом това се случи, опитайте да проверите за грешка с изтеглянето и съобщението „Възникна грешка при актуализирането (връзката изтече)“ .

Метод №4 Промяна на района на натоварване

Ако имате проблем с мрежата в Steam клиента, тогава опитът да промените района за изтегляне е доста добра идея. Например, Steam понякога може по подобен начин да откаже да изтегля игри от библиотеката или да изтегля, но с невероятно ниска скорост. Промяната на региона на зареждане решава този проблем. Възможно е проблемът „Възникна грешка по време на актуализиране (връзката изтече) “ може да бъде разрешен само с тази стъпка. За да промените региона на зареждане, направете следното:

 • Отидете на „Настройки“ на вашия Steam.
 • Отидете в раздела „Изтегляния“ .
 • В този прозорец променете района за изтегляне.

Ако започнете от показанията на потребителите в мрежата, тогава най-често помага изборът на европейски регион. Опитайте се да изберете Германия или Франция. След това опитайте да изтеглите отново.

Метод №5 Преминаване към Steam Beta

Някои потребители успяха да разрешат проблема си с грешката „Възникна грешка по време на актуализиране (връзката изтече)“, като преминаха към бета-тестване на клиента Steam. За целта направете следното:

 • Отидете на „Настройки“ на вашия Steam.
 • След това отидете на раздела „Акаунт“ .
 • Кликнете върху бутона „Промяна ...“ под „Бета тестване“ .
 • Изберете „Steam Beta Update“ и рестартирайте Steam.

Веднага щом влезете в акаунта си, опитайте да изтеглите нещо, за да проверите за наличие на „Актуализиране на грешка (изтекла връзка)“ .

Метод № 6 Преинсталирайте Steam

Стигнахме до доста класическа точка, която присъства в почти всички статии, описващи проблеми със Steam. Добро старо преинсталиране на клиента Steam. Може би настройките във вашия инсталиран Steam по някакъв начин пречат да създадете връзка за изтегляне на съдържание от сървъри. Ако причината е тази, тогава преинсталирането определено ще помогне.

Метод № 7 Почистване на файла с хостове

Възможно е някой домейн във файла Hosts да пречи на създаването на мрежова връзка в Steam, поради което можете да наблюдавате трудности при изтеглянето на игри или актуализирането им. За да почистите файла Hosts, направете следното:

 • Натиснете комбинацията клавиши Win + R, за да отворите помощната програма Run .
 • Напишете в неговия ред командния бележник% SystemRoot% \ system32 \ driver \ etc \ hosts и натиснете Enter.
 • Ще видите списък с домейни в този файл. Намерете реда :: 1 localhost и изтрийте всичко под него. След това запазете промените и рестартирайте компютъра.

Веднага щом напълно влезете в системата си, проверете за проблема и съобщението „Възникна грешка при актуализирането (връзката изтече)“ .

Метод №8 Изтриване на изтеглените файлове

Може би проблемът е някакъв срив, докато изтегляте игра за изтегляне или я актуализирате. В този случай има шанс тези файлове да попречат на по-нататъшното изтегляне. Ако проблемът възникна на тази основа, тогава трябва да се отървете от изтеглените файлове и след това да повторите изтеглянето. За да изтриете изтеглените файлове, направете следното:

 • Изключете вашия клиент Steam.
 • Отидете в директорията Steam \ SteamApps \ downloading \
 • Изтрийте всичко, което намерите в тази директория.
 • След това рестартирайте Steam и проверете за проблеми при изтеглянето на игри, актуализации и съобщението „Възникна грешка при актуализирането (връзката изтече)“ .

Метод 9 Актуализиране на драйвери за мрежови карти

Понякога остарелите драйвери могат да причинят такива проблеми в Steam клиента и като цяло с мрежовата връзка. Опитайте да актуализирате драйверите за вашата мрежова карта, за да потвърдите това. За целта направете следното:

 • Натиснете клавишната комбинация Win + R, въведете devmgmt.msc и натиснете Enter.
 • Намерете Мрежови адаптери“ в списъка на хардуера на вашия компютър .
 • Щракнете с десния бутон върху вашия мрежов адаптер и изберете „Актуализиране на драйвери“ .
 • След актуализиране на мрежовите хардуерни драйвери, рестартирайте системата си.

Метод номер 10 Рестартирайте / нулирайте рутера

И последният метод в тази статия. Дори повече съвет от метод. Опитайте да рестартирате вашия рутер, ако използвате такъв за вашата мрежова връзка. Понякога маршрутизаторът може да се провали, наполовина скорост на приемане и други подобни. Можете също да опитате да нулирате настройките на вашия рутер, тъй като те могат да бъдат причина за проблеми с мрежата и съобщението „Възникна грешка при актуализиране (връзката изтече)“ .

Интересни Статии