В Fallout 76 не звучи диалог, какво да правя?

Диалозите играят важна роля за въвеждането на играч в сюжетната линия на Fallout 76. Нека те не са най-интересните, но дайте представа какво се случва в света. Скучно е с часове просто да убивате мутанти и други играчи. За да разберете целта, с която играчът е изправен, в играта се въвеждат диалози. Именно тук се крие проблемът, тъй като за някои потребители те нямат гласова роля и са лишени от субтитри. Проблемът най-често се среща сред рускоезичните потребители. Най-вероятно неизправност в пластира, оказа се, че е неправилно инсталирана или повредена.

Как да възстановим звука в Fallout 76?

Единственият начин да се върне гласът на диалога е да се извърши работа за възстановяване на руския пластир. Това може да стане по два начина.

Метод 1

Алгоритъм на действията:

  1. Кликнете върху паузата в играта и отворете секцията "Настройки".
  2. Отидете в раздела "Интерфейс", където трябва да замените основния език на играта с "Английски".
  3. Излезте от играта и я въведете отново. Според плана изтеглянето на файлове за отбелязване на играта трябва да започне сега. Приблизителното тегло на английската гласова роля е 1, 5 GB.
  4. Влезте в играта след като изтеглите нови файлове и върнете езика на интерфейса на „руски“.
  5. Рестартирайте играта и изчакайте пластира да се изтегли.

Метод 2

Като цяло, вторият метод не е необходим, но се случва гласовото действие да не започне да се зарежда, когато играта се рестартира. Следователно методът може да не помогне на някои потребители. За тях има подобен метод, при който вместо да рестартирате Fallout 76, трябва да го инсталирате отново.

Какво да правя:

  1. Преведете целия интерфейс на сайта на английски. Има 2 вида английски език. Препоръчва се да изберете втория с името States и да изтеглите играта веднага на английски. Ще отнеме много време, докато изчакате изтеглянето, в края на краищата играта тежи 53 GB.
  2. Стартирайте инсталацията на получената дистрибуция.
  3. Отидете в настройките и посочете "руски" език.
  4. Рестартирайте играта. Изтеглянето на гласовата актьорска игра сега трябва да започне.

По принцип и двата метода са сходни, само във втората версия трябва да изчакате по-дълго, преди да изтеглите дистрибуторския комплект и да го инсталирате.

Интересни Статии