Търсите костна стрела, четка и орелово яйце в Red Dead Online

През лятото разработчиците на играта Red Dead Online представиха актуализация, която донесе на играчите много изненади. Сред другите новости, сега всяка седмица можете да намерите колекционерска стойност, например, яйце от орел, костна стрела или четка. Остава само да намерим тези ценности, за да ги отведем при мадам Назар и да получите награда.

Първо да ви кажа къде да намерите костната стрелка. За да го получите, трябва да използвате специално колекторно острие. Тази конкретна стрелка може да се появи на различни места. Някои го намериха в югозападната част на картата, близо до Ню Остин, на речен остров в река Сан Луис. Просто трябва да вземете лопата и да се движите из острова. Когато се появи вибрация, щракнете върху съответния бутон, за да започнете да копаете. Ако не можете да намерите ценен предмет на острова, тогава трябва да отидете до Лемойне, на юг от Родос и на изток от имението Брайтвайт.

Най-лесният начин да намерите четка. Съжалявам, че отидох в североизточната част на картата, в околностите на Ван Хорн. От тук ще трябва да отидете малко по-далеч на север, по-близо до Елизийското езерце. Тук, в подслон, стойността ще бъде скрита.

Най-трудното е да си вземете орелово яйце, защото трябва не само да го намерите, но и да го доставите непокътнат до местоназначението си. За да получите ценен артефакт, трябва да стреляте върху обект, лежащ в гнездото. Намира се на югозапад от Ягода и на юг от язовир Ованивил. След като намерите гнездото, трябва да стреляте по него със слабо оръжие (пушката Varmint ще го направи). Ако използвате по-мощен модел, тогава просто унищожавате яйцето.

Интересни Статии