Топ 7 състезателни игри за симулация за 2018 година

2018 г. беше много натоварена в областта на състезателните жанрови игри. Тази година бяха пуснати няколко добри игри: F1 2018, Forza Horizon 4. Някои игри все още не са пуснати, но се очакват в края на годината. В повечето съвременни състезателни игри акцентът не е само върху завършването на първи и атрактивни дизайни на автомобили. Причинявайки хаос, унищожаването на света около нас се превърна в неразделна част от жанра. Независимо от вкусовите предпочитания в света на състезанията има какво да стопли апетита на всеки. По-долу е вашата собствена оценка на най-добрите игри от състезателния жанр.

прилив

Onrush състезателна игра ли е? От техническа гледна точка - не. Разработчиците позиционират играта като състезание за оцеляване. Светлите умове на Driveclub направиха опит да създадат нещо необичайно и вълнуващо в състезателна игра. Те успяха. Играта избяга от конкуренцията на няколко автомобила, фокусирайки се върху отборната игра и няколко интересни режима. Основната задача на играча е да унищожи врага.

Въпреки новата идея, беше възможно да се реализира цветно, правилно (от гледна точка на механиката) и вълнуващо. Това е игра за отдих и забавление, с която успешно се справя.

Играта получи критични отзиви, поради което не се използва широко. При старта играта не успя да примами публиката. Най-вероятно причината е, че състезателна игра, която всъщност не е такава, е трудно възприемаща. Независимо от опита на продажбите, играта все още не е лоша.

Раят за изгаряне е преустроен

Преиздание на култовата, оригинална версия на Burnout Paradise. По едно време цяла генерация израсна в тази игра, преизданието е насочено към връщане на потребителите поради носталгия. Играчите ще участват в аркадна игра като улични състезания с отворен свят. Мнозина си спомнят класическата игра Burnout поради добрия музикален съпровод и интересна физика при злополуки. Всичко по-горе е запазено в препечатаната версия.

Иновация в играта беше усещането за свобода и шофиране. Придвижването из града не се ограничава до задачи. Като музикален съпровод на радиото вървят: Guns 'n' Roses взривяване и Soundgarden. Нашето мнение на потребителя е подобно - тази игра се възползва само от ремастер. Подобрената графика с висококачествена механика направи целия процес на играта още по-забавен. Играта събира феновете около себе си и засега, тя уверено е в списъка на най-добрите състезателни симулатори на 2018 г. на PS4.

Опасна зона 2

Играта е позната на феновете на ездата без правила, беше по рафтовете на много фенове на състезания с цветни инциденти заедно с Burnout. Първата част на играта бе издадена през 2017 г. и получи редица награди от игралните критици. Година по-късно, втората част на „Опасната зона” беше освободена, за да се възползва от своята популярност, за да се издигне на един бряг по-високо в своята работа. В последната версия имаше повече коли, техните възможности за настройка и подобрена механика на играта.

Опасна зона 2 предава духа на класическите състезания без правила с постоянни, вълнуващи аварии. Досега те не са разработили нищо по-привлекателно от карането по широка магистрала, получаване на бонуси и клане от хеликоптер за новини.

MotoGP 18

Ако приоритет е реализмът на света на състезанията и класическият принцип на състезание, серията Milestone за спортните мотори е най-добрият избор. Играта има строг сюжет, който ви позволява да определите етапа на преминаване на MotoGP. Самата кариера е доста интересна и вълнуваща. Физиката на движението е изключително приятно изживяване. Играта се отличава с добре развитата механика и външния вид на спортиста, всички, дори и най-малките детайли на екипировката, са изпълнени подробно и правилно.

През 2018 г. играта получи известна критика поради липсата на каквито и да било иновации. Няма много ново съдържание, най-много внимание беше обърнато на графичния двигател. В полза на играта може да се отбележи, че графиките са наистина ефективни. MotoGP 18 е идеален за начинаещ и ще се превърне в достоен приемник на предишни версии на опитен играч.

TT Isle of Man: Ride On The Edge

В областта на състезанията с велосипеди, играта TT Isle of Man е противотежест на MotoGP 18. Има по-голяма пристрастност към съдържанието, въпреки че графиката и механиката също не са забравени. Играта се опита да реализира 13 мили път, наречен Nurburgring Nordschleife - това е известната писта от Германия. Досега никой не се е опитал да го пресъздаде в играта поради твърде много подробности. В допълнение към тази писта, играта разполага с планинския път Snafell - това е легендарната писта за състезания по остров Ман.

Kylotunn се справи с обемните задачи и успя да вдъхне живот на изброените песни в игрите. Дори хълмовете около магистралата са реализирани тук. Много потребители купуват играта MotoGP 18 поради създаването на най-дългата и в същото време опасна писта.

Wreckfest

Играта Wreckfest е друг представител на жанра на унищожаване на автомобили. Сред всички серии, тази игра е най-добрата, тъй като най-успешно предава духа на клането и ви кара да изпитате тръпката. Wreckfest дълго време беше само в ранен достъп и все още не стигна до изданието. Разработчиците решиха да направят пълно издание в началото на годината. След като влезете в играта, веднага можете да видите, че времето и умствената енергия не са били пропилени.

Правилната физика на автомобила, доброто прилагане на големи автомобили, впечатляващите повреди на автомобила, сериозни деформации и силни удари носят удоволствие от играта. Не забравяйте за изобилието от различни автомобили, няколко режима на игра и възможността за игра в мултиплейър.

Екипаж 2

Това е най-очакваната игра с най-много съдържание. Популярността на The Crew 2 се дължи на успеха на първата версия на играта и се увеличава едва във втората част.

Каква е разликата от първата част:

  • по-добро представяне на играта с много цветове;
  • голяма карта;
  • много елементи, които могат да бъдат засегнати;
  • богат избор от подобрения на автомобили.

Като цяло всички действия са по-енергични и оживени. В рамките на играта ще може да се пътува с кола, товарни автомобили, самолети след Втората световна война, съвременни велосипеди и др. В същото време колите могат да бъдат преобразувани в други превозни средства. От пикап можете да направите самолет Spitfire точно по време на скок и след това да преминете към състезателен автомобил и да продължите да пътувате по земята. Изобилието от съдържание и нов поглед върху цялата състезателна серия донася на Crew 2 водеща позиция в цялата класация.

Интересни Статии